Kāzu plānošana
Mūzika, vakara vadītāji un mākslinieki
Iesaku Gitu un Pēteri
Mūsu kāzas nu jau aiz muguras, mazliet vēl ir tas saldais skurbums. Pirms laika solījos, ka uzrakstīšu atsauksmes par Gitu un Pēteri.
Meitenes, tas ir to vērts! Tagad saprotu: viņi padarīja manas kāzas par sapņu kāzām. Vedēji man bija liecinieki zagsā un saorganizēja tiltus, pie viesu nama vadību pārņēma Gita. Visas atrakcijas, spēles, pārsteigumi tik interesanti!
Pat mana ome, kura parasti skeptiski raugās uz mūsdienu spēlēm un trakulībām, smējās vēderu turēdama. Katra niansīte pārdomāta. Kad dejojām pirmo deju, skudriņas skrēja pār kauliem, jo tādu pārsteigumu nebiju gaidījusi. Kas tieši bija, nestāstīšu, lai jums arī būtu pārsteigums, jo zinu, ka te ir meitenes, kurām viņi vadīs un muzicēs kāzās.
Un vēl - otrās dienas rītarosme paliks katra kāzu viesa atmiņā ar platu smaidu uz lūpām, jo tā bija unikāla!
Meiteneeeees, cik ātri tas laiks paskrien! dūdojam kā divi balodīši.... Tā kā tuvojas pirmā laulības mēneša gadadiena, sākām pārcilāt atmiņā to, kas bija mūsu skaistajā dienā. Un, lai par ko mēs arī runātu, saruna visu laiku ievirzās tajā gultnē, cik laba mums bija kāzu vadītāja un muzikanti! Nebiju iedomājusies, ka divi cilvēki var radīt tik gaišu un jautru atmosfēru.
Parasti jau es ļoti ņemu pie sirds to, ko saka mani radi, draugi, bet šoreiz ir tā, ka visi tikai labu vien saka un prasa: kur tu tādus izkasi?
Mana ome visu laiku fano par Ēriku Gruzniņu, bet, kad uzzināja, ka tieši Gita komponē viņam dziesmas, bija stāvā sajūsmā, ka kāzās parunāja ar pašu autori.
Zinu, ka Gita te ciemojas, tāpēc vēlreiz gribu sacīt milzīgu PALDIES! Paldies jums abiem par sirsnību un jautrību, ko radījāt mūsu kāzās!
bilde ga nav mūsu, bet pēc šī parauga man salonā taisīja pušķi
Un ka butu iespejasm sazinaties ar so Gitu un Peteri?un vini tikai novada kazas,vai ari palidz noorganizet vinas?
Cik noprotu, tad viņa vada (vismaz mums tā bija) un ar vīru kopā muzicē. Es jau biju sarunājusi caur paziņām fotogrāfu un filmētāju.
Viņa ir te, precos.lv, pie kāzu muzikantiem, sakontaktējies, tad arī noskaidrosi.
vienkārši vauuuu. man trūka vārdu un no sirds patika. Lai gan mums bija cita kāzu vadītāja un viņi skaitījās tikai kā muzikanti... ja būtu zināju cik viņi ir lieliski, man nebūtu nemaz vajadzīga vēlviena vadītāja, jo viņu enerģija plūst pāri malām un izdoma ir uz visiem 100.Un tieši tāpēc arī mana mamma vēlās viņus uz savām kāzām.
Iesaku, iesaku un vēlreiz iesaku, jo ja viņi vadīs jūsu kāzas, pat viss īgnākajiem viesiem sejā parādīsies smaids.
Super !!!
http://www.precos.lv/pakalpojumi/kazu_muzikanti/client.php?client_id=3759896
Es varu tikai pievienoties par sajūsmu, smaidu, jautrību, ko rada Gita un Pēteris! :)
Gita jau pirms kāzām bija mana uzticamības persona, kurai vienmēr bija atbilde uz manu jautājumu, vienmēr spēja nomierināt un rast risinājumu. Netrūka padomu, ideju, ko varētu realizēt.
Arī mūsu vedēji, pie viesu nama stafeti tālāk nodeva Gitai un Pēterim, kas radīja visu vakara atmosfēru. Uzdevumi bija neredzēti, interesanti, smieklīgi. Vakara aktivitātes bija tik smieklīgas, ka es stāvēju vaigus turēdama, jo no smiešanās jau sāpēja vaigi. Es tā smējusies nebiju jau sen. Mums nav nevienas bildes, kur kāds nesmietos - tieši otrādiņ, pēc aktivitātēm viesi stāvēja rindā, lai tiktu nofotogrāfēties ar varoņiem, atribūtiem utt.
Ja viena aktivitāte beidzās, ar prieku gaidīju nākamo, un katrs brīdis pārspēja iepriekšējo.
Meitenes, es tiešām Jums iesaku šos divus brīnišķīgos cilvēkus, kas Jūsu kāzas padarīs par neaizmirstamu pasākumu :)
Viesi prom braucot, teica, ka tādas aktivitātes vēl nebija redzējuši ( to teica viesi, kas sasnieguši jau 50-60 gadu vecumu, kas ir bijuši neskaitāmās kāzās jau), kā arī jaunie teica, ka kāzas bijušas feinas.
Un tērpi - visam ir sagatavoti tērpi, visam ir pieliktas pūles, lai viss būtu nostrādāts līdz perfektumam.
Pievienošu dažas bildes :)
Es gribu pievienoties visām atsauksmēm un mīļiem vārdiem! Visiem palika tikai pozitīvas emocijas, ko rādīja Gita un Pēteris! varēja jūst, kā cilvēki katru brīdi piepildījās ar to enerģiju, jautrību un foršu garastāvokli! Mīļš mīļš PALDIES jūms!
Esam ļooti apmierināti, ka meklējot kāzu vadītāju, uzgājām Gitas sludinājumu!! Ne mirkli nenožēlojam un zinam, ka mūsu īpašo dienu labāk novadīt nespētu neviens cits!!!
Mums vedēji bija tikai kā liecinieki baznīcā un tāpēc Gita uzņēmās vadību jau no pašas baznīcas! Visi tilti pa ceļam un pieturvietas bija skatāmas un jautras! :) Esam paši bijuši kāzās un daudzus "prikolus" jau zinājām, bet te izdoma pārspēja gaidīto!! Neviens pekstiņš, neviena spēle un atrakcija nebija "kārtējā", visi pavērtām mutēm gaidīja, kas sekos tālāk! :D Arī turpinājums viesu namā bija BOMBA! :D Mēs paši līdz asarām smējāmies! Un visiem viesiem vēl nākamās dienas sāpēja lūpu kaktiņi no smiešanās! Visi viesi kā viens bija sajūsmā par kāzām! Daudzi no viesiem, kas vēl tikai plāno kāzas, ar pārliecību saka, ka noteikti grib, lai arī viņu kāzas vada Gita ar Pēteri!
Mums tas bija pats galvenais - rīkot tādas kāzas, lai par mūsu dienu vēl ilgi runā! Un ar Gitu un Pēteri mums tas izdevās!
Tākā, ja jūs vēl šaubaties un esat kāzu vadītājas meklējumos, tad droši rezervējiet šo kolosālo pāri! Starpcitu, viņi ir arī ļoti labi kāzu muzikanti! Divi vienā! Ietaupīsiet un tiešām būs tā vērts!
Un vēl - šī Gitas pārsteidzošā spēja ieviest mieru un iesēt visos labās sajūtas un domas ir fenomenāla! :)) Gan visu gatavošanās laiku, gan arī kāzu dienā viņa bija kā draudzene un tuvs cilvēks un tas bija neatspēkojami! Nebija šīs uzspēlētās uzvedības, kāda ir tām ierastajām kāzu vadītājām, kuras visu vada pēc viena šablona! Te bija jūtams, ka viņi dara darbiņu, ka pašiem no sirds patīk!
Gitas vīrs Pēteris ir lietpratējs mūzikas tehnikā un izpalīdzēja mums arī ar mūsu dejas miksu :)
Es jau te sarakstīju gari un plaši, bet īsāk nemaz nesanāk! Tik ļoti sajūsmināti un no sirds pateicīgi esam Gitai un Pēterim! :))
Neskatoties uz lielo attālumu (mēs Rīgā un viņi Krāslavā), viss noritēja bez aizķeršanās! Tākā par to varat nemaz neuztraukties, attālums NAV noteicošais! :) Un salīdzinot ar Rīgas vadītāju cenām, viņu cena ir maza! Rīgas "vadjilas" noplēstu kosmisku summu un šaubos, ka rezultāts būtu kaut uz pusi tik labs!
Un par šiem vadītājiem var neuztraukties - viņi nekad neatteiks, kā tagad pēdējā laikā notiek! Viņi slēdz līgumu un viss tālāk notiek oficiāli :)
Margo sveika vai vari pateikt kadu atalgojumu vini velas ja vini brauc no Kraslavas uz Rigu tas jau talu bendzins dargs
Varbūt pajautā viņiem pašiem.
Lūk, viņu kontakti un pārējā informācija: www.gita.precos.lv
Nupat decembrī Gita ar Pēteri novadīja mums kāzas. Un tās bija vienkārši kolosālas!!!!! Visi viesi bez izņēmuma bija pilnīgākajā sajūsmā un daudzi no tiem teica, ka tās esot labākās kāzas kādās esot būts. Mūsu kāzas bija izdevušās uz visiem 100%, bija gan jautrība, gan romatiski momenti. Tiešām viss bija izdomāts līdz sīkumiem, nekur nekādas aizķeršanās. Divas reizes nedomājot iesako šo pāri, viņi tiešām spēj padarīt vakaru neaizmirstamu. To jautro, atraktīvo, sirsnīgo atmosfēru, ko viņi spēj radīt, tiešām ir grūti pārspēt! Vēlreiz liels jums PALDIES, jūs esat labākie :)
Pievienojos,decembri arii musu kaazas vadiija Gita ar Peteri,arii daudzi teica,ka labaakaas kaazas kuraas ir bijushi..jo Gitas izdoma atrakcijaam un visaam izdariibaam bija vienreizeeja..un arii romantiski briizhi bija..pat skudrinas skreeja paari.
Liels paldies Gitai un Peterim!!!
Jus nezinat, vinji vada arii krievu valodaa? Jo man lielaakaa dalja viesu buus lietuvieshi, kuri diemzhel latvieshu valodu nesaprot. Tapec vajag tiiri krieviski visu novadiit. Peec Juusu atsauksmeem dikti jau sagribeejaas, lai novada mums kaazas. :)
Valante
Vari sameklet draugos Gita Muizniece un pajautat.
Kādas viņiem ir cenas?
Superīgi, atraktīvi muzikanti, mūsu kāzas padarīja daudz interesantākas gan mums pašiem gan viesiem. Viņu arsenālā ir daudz dažādu atrakciju. Cilvēki vienkārši forši un atvērti, nebrīdi nenožēlosiet ja izvēlēsieties viņus kā savus kāzu muzikantus
7. jūnijā esmu nonākusi sievas kārtā! Visu šo laiku, plānojot kāzas, nervozējot par katru sīkumiņu, meklējot atbildes un baidoties, kā nu būs, ar mums bija Gita! Tā ir unikāla, superīga sieviete, kas man bija kāzu plānošanas laikā ne tikai kāzu vadītāja, bet arī labs draugs, padomdevējs, mīļš cilvēks, kas vienmēr atrada laiku man, lai nomierināt,iedrošināt, ka viss būs super un vēl labāk!!!
Viņa parūpējās, lai mūsu kāzas visnotaļ būtu īpašas un neaizmirstamas - nešauboties varu teikt, tās bija manas SAPŅU KĀZAS! Gita izplāno katru sīkumiņu tā, lai tas būtu gan mums pašiem pārsteigums, gan viesi būtu sajūsmā :) viņa ar Pēteri mums bija gan kāzu vadītāji, gan muzikanti - dubultā izbaudījām viņu sirsnību, pozitīvismu, skaisto mūziku un fantastiskās spēles,konkursus, kas izkustināja visus bez izņēmuma :) Tik saldi smējusies es laikam nebiju ļooti ilgi,sāpēja visi muskulīši! :D viņi pelnījuši vislielāko uzslavu, jo ir burvīgi savā amatā! Paldies jums, ka bijāt ar mums, ka padarījāt šo dienu tik īpašu uz visu mūžu! Mīļās līgaviņas, nevilcinoties iesaku jums šos fantastiskos vadītājus/muzikantus ! Reizēm nevar atrast to, ko vajag un gribās, bet man paveicās, jo Gita bija brīva uz šo datumu - un viss pagāja tikkk forši, ka noteikti gribētu viņu redzēt kādā no mūsu kāzu jubilejām, lai tikpat jautri nosvinētu, lai izsmietos no sirds! Tāpēc noteikti vēl aicināsim viņus gan mēs nākotnē, gan jūs, kas plānos kādu jubileju, kāzas, jebkāda veida pasākumu, ko Gita ar Pēteri padarīs THE BEST OF THE BEST! ;)
http://www.precos.lv/pakalpojumi/kazu_muzikanti/client.php?client_id=3759896
Nobeigumā gribu piebilst - neskatoties uz to, ka Gitai plānojot pasākumu vadīšanu tāpat jau daudz pienākumu, viņa bija tik forša un atsaucīga, ka palīdzēja mums ar kāzu lietu darināšanu - piemēram, lentītes kāzu viesu mašīnām, viesu piespraudēm, salvešu gredzeniem, kas rotāja mūsu galdus utt. ;)
Gribēju uzzināt par viņu muzikālo pusi... Vai viņu repertuārs ir daudzveidīgs, vai tas ir kārtējais umpa umpa umpa pā? Vai visu nakti nav ipnīkoši viņos klausīties? Gita kā vadītāja ir komunikabla un patīkama, bet vairāk intresētu viņu muzikalitāte
Tas, protams, mans subjektīvais viedoklis, bet, paskatoties bildes un atrakcijas, es noteikti negribētu šādas izģērbšanās un pārģērbšanās savās kāzās. Bet izskatās, ka tiem, kam nav iebildumu pret šādām atrakcijām, ir sajūsmā.