FB Pixel
e-veikals Ienākt / Reģistrēties
Šī tīmekļa vietne izmanto sīkdatnes, lai uzlabotu lietošanas pieredzi un optimizētu tās darbību. Turpinot lietot šo vietni, Jūs piekrītat sīkdatņu lietošanai. Lasīt vairāk

Kāzu plānošana

Jautā citiem un dalies savā pieredzē

Mūzika, vakara vadītāji un mākslinieki

Vakara vadītājs Uģis Točs un grupa Pilnmēness

c
chixy 13.11.12. 17:12

Sakiet lūdzu, kādas ir atsauksmes! Kāda ir viņu programma kāzu vadīšanā? par grupu atsauksmes vēl var atrast, bet vai kāds ir bijis kāzās, kuras vada Uģis?

paldies!

6 komentāri
Skatīt ziņojumus: Augoši Dilstoši
K
Kace 13.11.12. 18:45 | Kāzu datums: 19.07.2013

Man Ugis vadis kazas nakamaja vasara. :) Zinu, ka ta nav atsauksme, bet cik vinu atceros no universtiates laikiem, vins ir cilveks - orkestris. :)

L
Lenia 13.11.12. 19:23 | Kāzu datums: 27.07.2013

Grupu "Pilnmēness" neiesaku!
Esmu bijusi kāzās, kad viņi spēlē.
Nepatika attieksme - kad vajadzēja, lai viņi piespēlē vai nogriež nost uzlikto cd, viņu vnk nebija. :(
Pīpēja un staigāja kaut kur atkārt.
Un lieki piebilst, ka dzēra un piedzērās.
Sarunāt neko nevar.
Aukstās domās par sevi, lai gan pamata tam nav. :(

Savukārt, Uģi iesaku no sirds!
Esmu bijusi kāzās, kad viņš ir vakara vadītājs.
Piekrītu vārdiem "cilvēks orķerstris".
Uzsauca tostus, palīdzēja vedējmātei, atrakcijas interesantas, pats uzdzied arī.
Otrā dienā arī visus iekustina un izkustina. :D
Ar viņu var sarunāt visu un par saprātīgu samaksu!

P.S. Arī savām kāzām nākošvasar esmu sarunājusi Uģi!!!

c
chixy 14.11.12. 09:54

Varbūt variet pastāstīt sīkāk, kāda ir viņa programma? (Uģa) Speles vai kas cits?

a
aallmmeerraa25 14.11.12. 12:25

Mani interesē arī izmaksas? varbūt varat dalīties pieredzē :)
Paldies iepriekš

p
puķu_meitene 14.11.12. 15:57

Atšķirībā no Lenia, man Pilnmēness šķiet fantastiska grupa, piespēlē kur un kad tik vajag. Esmu bijusi vismaz 4 kāzās kur viņi spēlē un arī pašai kāzās bija šie puiši.
Par apkārtvazāšanaos arī nepiekrītu. Laikā kad bija jāspēlē (neatceros cik reizes pa 45 min) vienmēr bija un spēlēja, un spēlēja ļoti labi... pauzītēs iziet manuprāt ir tikai cilvēcīgi, un arī tad, ja vajag kaut ko konkrēti šajā brīdī visu var sarunāt bez problēmēm.

Uģis - cilvēks orķestris, bet ne visām gaumēm, man viņš šķiet nedaudz pajēls, bet par gaumi jau nestrīdās ;)

e
ellina1 17.05.13. 10:03 | Kāzu datums: 09.06.2012

Piekrītu Leniai....grupas Pilnmēness puiši manās kāzās arī daudz dzēra un piedzērās....kas nokaitināja daudzus viesus ....vēlāk nācās no viesiem dzirdēt sliktas atsauksmes par grupu