Kāzu plānošana
Mūzika, vakara vadītāji un mākslinieki
Dj Aivis, Latvijas Radio 2, kāzu dīdžejs
Dj Aivis, Latvijas Radio 2, kāzu dīdžejs vai ir kādas atsauksmes par šo Dj???!!!!
Nav lētais prieks
Cena man jau zināma... gibēju zināt atsauksmes.
viens vieniigs jautaajums, Kapeec?
par ko -kapēc???
kapēc ne dzīvā mūzika? Ne visis mani uzrunā...kas vainas pašizveidotai play listītei. Pie dzīvās mūzikas esmu krietni jau ballītēs atdejojuesie- un nevienmēr tas ir veiksmīgākais variants.
Ja negribas baigo grupu...standartinš ar sintiņu...brrrrr...
Un arī kopumā apskatot viesu sarakstu-secinājām ka baigi dancotāji nebūs (ar paŗis izņēmumiem)- nav ko maksāt entos simtus,ko iespējams nenovērtēs-man žēl mūziķu,kas strādās... bet tauta sēdēs.
Bet kopumā apskatām dažādus variantus.
Ne par to iet runa, man arii buus DJ .. bet DJ Aivis no radio 2?
Tā viņš stādījā priekša... vairāk neko nezinu-tādēļ gribēju ko vairāk uzzināt.
atbildēja,ka spēlē repertuāru pēc jaunā pāra izvēles...
no vienas puses tas radio 2 mani mulsina.. bet no otras- domāju,ka pieveinsot kā zīme,ka arī ikdienā strādā kā Dj.
Pats viņa piedāvājums ir ļoti sakarīgs-īpaši ja repertuāru nosakam mēs un cena laba... bet vēl šaubos.
Seit var dzirdet dj Aivi dziedam kopa ar meiteni. Reiz sensensenos laikos viniem bija grupa Favorits. :) :)
Par vinu ka Dj tiesam nezinu neko teikt, gan jau, ka nav ne vainas, bet man skiet, es tiesam saprotu Rock un Roll ligavu. :)
Bet Rockn'roll bride - tev jau pat niks norada, ka tu Radio 2 neklausies. :)p
man par viņu vispār nav nekādas nojausmas...rādio neklausos...kurnu vēl radio 2. tadēļ nesaprašanās.
Un pie tā visa man vēl vienai jāpieņem lēmums- jo topošasi ir komandējumā-uz kuģa ar nestabiliem sakariem. A-laiks iet uz priekšu...
galā vēl sanāks kā es pati smējos-ka mums būs mans laptops ar dziemiņām...un līgava sēdēs un m ainīs mūziku...vai līgavainis-jo vispār meklēt mūziķus bija viņa darbiņš- viņš tik veiksmīgi aizbrauca :D
Bet ja nopietni- nekāda in fo par viņu????
var būt par šiem ir kas-vakar man ir arī atbildējuši:
Dzintars un Irīna, kāzu dīdžeji (Dj Dzintars & The Little Pink Lady)
pārējie,kas atbildējuši jau ir aizņemti mums interesējošā datumā... bet vispār no visiem pakalpojumiem ko caur netu apzinu- mūziķi visslinkāk un gausāk atbild.
Man par dj vispar nav nekada dizaa info, bet cik no universitates laikiem atceros, sis bija riktigi forsais dj - maceja 'lasit' publiku un lika riktigi forsus dejojamos gabalus. Reiz ari universitate runajam, ja es kadreiz precesos, tad aicinasu vinu ka dj, bet dj mums nebus...
megini vinam uzraksitt draugiem.lv/user/4917
Kāda jēga ņemt Dj un maksāt ka minimums 100 latus, ja jau pa 200 latiem var atrast normālu grupu? (tiešām normālu, nevis "sintiņa onkuļus")Ja nav naudiņas, tiešām, uztaisiet savu pleij-listi (tāpat būs kopā ar Dj tas jātaisa), un palūdziet vairākiem kāzu viesiem ik pa stundiņai pakontrolēt mūzikas aparatūru - nav jau tur jāsēž klāt, vienkārši uzlieciet shuffle un miers... Man tā tētis māsīcas kāzās izdarīja - grupa bija ļoti nedejojamas mūzikas cienītāji, tad pārtraukumos viņš palaida mūziku, pieslēdzot savu telefonu pie tumbām...
Izlasi ,ko iepriekš rakstīju.
Nav problēma naudā... bet jēgā! Vai ir vērts tērēt naudu tik tāpēc,lai būtu dzīvā.
+ man ne īpaši patīk laviešu dziedoņi...it sevišķi,kad viņi sāk mēģināt angliskā mēlē lauzīties! (a kvalitatāvī ierakstā latviešu mūzikai-Kalniņam, Prāt vētrai, Astronaut utt. nav ne vainas!)
Pieslēdzot savu muzonu-ša ka tā vajag aparatūru...tāk jebkurā gadijumā Dj ir izdevīgāk- jo nāk ar savu aparatūru un seko līdzi notikumiem.
katrs dara kā grib...un kā uzskata par vajadzīgu.
Absalūti nepiekritīšu. Ko nozīmē normāli muzikanti, es negribu normālus, es gribu tad labus, kaut kādu labu RockaBilly grupu kas vienmēr visus pavelk, vai džeza grupu ar absalūti profesionālu solistu izpildot klasiku savā aranžējumā, , vai tad mūsu mīļako grupu izpildot savus gabalus.. vai ko tādu, bet tādus pa 200 nu nekādi nedabūsi. Tad es labāk izvēlos orģinālus ierkastus un dīdžeju kurš spēlē arī uz vinniliem.
Un ņemt DJ nevis vienkārši shuffli likt ir pašaprotami, jo es vēlos mūzikas pārejas, DJ kas redz kas atrodas uz deju zāles un liek atbilstošo. Pluss regulē arī gaismas un taisa īstu tusiņu.. Pluss ja man būs vienk. muuzikas playliste uzlikta, visi iedomāsies ka ar iet un izvēlēties dziesmas ko likt, un tā kā viesu namā ir WiFi tas tas var beigsties ar arī ar gangnam style no youtubes, un nu tas būtu galējais ko mēs gribam savās kāzās.
Un vislielākais iemesls kapēc es negribu ņemt kaut kādus latviešu muzikantus parastos ir tieši tāds pats kā Bonijaunklaids - tas ka es negribu umpapaa umpapaa, šausmīgā akcentā U2 wiz or vizaut juuuu un Melno pantēru :D un buusim godigi , bez tiem jau nekur... :D
Un kapēc es laikam neparakstītos uz DJ Aivi ir fakts ka viņš ģērbjas un runā kādu desmitgadi uz apakaļu, ar visiem - sveikiiii draugiii šeit ar jums šodien runāaa DJ Aiviiiiiiisss.. Absalūti asociējas ar tipāžu kurš uzliktu Roxet vai ko tādu.. Bet tas ar iabsalūti subjektīvs vieoklis un ir cilvēki kuriem tieši tas patīk.
Un ikdienā strādā par DJ, neko nenozīmē tomēr is atšķirība starp radio DJ un klubiņu DJ, vienam ir jārunā otram jāklusē un jāiekustina. :D
Tā jau ir... tādēļ gribēju ko dzirdēt un uzzināt.
Tā nu mocos...
Bet vispār man arī DJ atrašana ir viens no mokošākajiem soļiem. Vienu esmu nosaktījusibet viņš man ilgi netbild.. Man tā izvēlīte tāda šaura, jo vajag no Liepājas un ne tuc tuc , beigās būs atkla jābraucno Rīgas, kā man sanāks ar fotgrāfu.
Bet vispār man arī DJ atrašana ir viens no mokošākajiem soļiem. Vienu esmu nosaktījusibet viņš man ilgi netbild.. Man tā izvēlīte tāda šaura, jo vajag no Liepājas un ne tuc tuc , beigās būs atkla jābraucno Rīgas, kā man sanāks ar fotgrāfu.
jā...netīk viņiem atbildēt... es aizsūtīju diezgan lielam bariņam... bet no Dj atbildēja tik 2... :(
būs brīvdienas-jāķeras klāt zavnīšanai...!!!
Man šis Dj spēlēja kāzās,sākumā tiešām šaubījos par viņu,jo mulsināja Radio 2,šlāgeri,bet pēc draugu ieteikuma,esot disenēs bijuši,spēlējis ļoti sakarīgi,gan EHR,gan vecos labos,tāpēc parakstījāmies...nu jāsaka ļoti bijām apmierināti,gan mēs,gan mūsu vecāki un vecvecāki,kas tieši klausās Radio 2.Mācēja tā pa vidu nospēlēt visiem.Mēs saskaņojām ar viņ pirms tam,ko vajag,ko nevajag.Pirms tam domājām arī muzikantus ņemt,tie bij dārgāki pat vēl,bet viņiem tas repertuārs tomēr ierobežots,un nespēlēs jau viņi no 18iem līdz 4iem no vietas.Dj to izdarīja.Un spēles vēl pavadīj.Radio 2 joprojām neklausos,bet par šo dj varu teikt labāko.
Esmu dzirdējusi,kā viņš spēlē kāzās. Mūzika dažāda(tas laikam atkarīgs kāda ir pasūtīta),bet visi bija apmierināti,vadīja arī dažas spēles un ļoti labi/viegli spēja izkustināt publiku.