FB Pixel
e-veikals Ienākt / Reģistrēties
Šī tīmekļa vietne izmanto sīkdatnes, lai uzlabotu lietošanas pieredzi un optimizētu tās darbību. Turpinot lietot šo vietni, Jūs piekrītat sīkdatņu lietošanai. Lasīt vairāk

Kāzu plānošana

Jautā citiem un dalies savā pieredzē

Mūzika, vakara vadītāji un mākslinieki

Kāzu vadītājs, nedārgi

S
Simona21 17.02.13. 20:33

Varbūt varat ieteikt kādu nedārgu kāzu vadītāju? Mums viņš/viņa būtu vajadzīgs uz kādām 3 stundām, apjautājāmies vienai kāzu vadītājai, bet cena ~80 ls/h likās nedaudz smieklīga priekš LV, tāpēc gribam sameklēt kādu citu.

Ir kādi ieteikumi? :)

9 komentāri
Skatīt ziņojumus: Augoši Dilstoši
l
laiminja_ 17.02.13. 21:37

Es nezinu, kā tu esi saplānojusi savas kāzas, bet nevaru saprast, ko var izdarīt 3 stundās? Mums izpirkšana kopsummā aizņēma laikam 2 stundas. Viesu namā līdz mičošanai aizņēma kaut kur 6 stundas. Es tā padomāju un ja vadītāja būtu darbojusies tikai kādas 3 stundas, nesaprotu, kā būtu jāsadrumstalo kāzu pasākums? Kurš gan 3 stundu dēļ tērēs savu laiku? Es, atvaino, neuzņemtos. Mums bija nodrošināts viss, kā vēlējāmies. Nezinu, vai vajag ieteikt?

S
Simona21 17.02.13. 21:47

Man nebūs kāzas viesu namā uz 2 dienām!!! Man kāzas restorānā, vajag kādu, kurš var nedaudz izklaidēt viesus, kamēr mēs fočēsimies un pēc tam, kad atbrauksi uz pāris aktivitātēm! Nekādas mičošanas!

B
Beata 21.02.13. 11:19

ķer @

S
Simona21 21.02.13. 14:28

paldies visām, kas man atrakstīja!! :)

Burvigaa 21.02.13. 14:31 | Kāzu datums: 13.07.2013

Simona21, esi pārliecināta, kā tev tiešām uz tām dažām stundām ir vajadzīgs kāzu vadītājs? Mums būs līdzīgs scenārijs ar restorānu un pāris nebanālām izklaidēm turpat restorānā, pirmā deja, torte utt. Tās dažas atrakcijas vai tad nevar novadīt vedēji? Piekrītu, ka uz dažām stundām būs maz tādi, kas atsauksies. Ja viņš tajā pašā laikā var vadīt pasākumu uz 8 stundām, kāpēc viņam tā vietā izvēlēties tavu un samazināt savu peļņu? Es saskaros ar problēmām, ka grūti uz 2-3 stundām atrast mūziķi, domāju tā paša iemesla dēļ :)

e
elinao 21.02.13. 14:54 | Kāzu datums: 10.08.2013

Baaac! Kas te par skolotāju dienu?! Ja cilvēks saka, ka vajag, tad viņš zina, kāpēc viņam to vajag! Uz 1h divām vai 55h!

Burvigaa 21.02.13. 15:48 | Kāzu datums: 13.07.2013

Tu būtu autores advokāte, vai? :) Konkrēti es paskaidroju, kāpēc viņai būs grūti atrast to, ko meklē. Skolotāja neesmu :)

S
Simona21 21.02.13. 17:36

Es jau atradu pāris kāzu vadītājas, kurām tās stundas nav problēma, attiecīgi viņas ir ar mieru novadīt tās dažas stundas!
Bet es tev piekrītu tajā ziņā, ka to tiešām varētu izdarīt vedēji, bet mums tie vedēji ir tādi, ka es uz viņiem nepaļautos...! :( tie cilvēki nekad neko nav vadījuši un nedomāju, ka ir spējīgi savākt cilvēkus uz kko aktīvāku, viņi ir labi cilvēki, bet šaubos ka viņi būtu tie, kas varētu kaut ko novadīt... ir pāris draudzenes, kuras iespējams varētu izdomāt kādu atrakciju,bet man atkal negribas viņām uzkraut kāzu vadīšanu, jo mēs tiekamies ne pārāk bieži un gribas, lai viesi tomēr atpūšās!
No citas puses - nedomāju, ka mums ir šausmīgi lielas izklaides iespējas uz restorānā/uz terases... :)) :/

Burvigaa 22.02.13. 09:20 | Kāzu datums: 13.07.2013

Kādas izklaides jums vispār ir padomā? Mums arī būs galds uz restorāna terases. Jādomā kādas sēdošas vai katrā ziņā mazkustīgas izklaides, jo nekāds deju placis jau tur nebūs.