Kāzu plānošana
Mūzika, vakara vadītāji un mākslinieki
Muzikantu un dj apvienojums
Laba diena :)
varbut kadam rodas padomi atiecigaja situacija:
svinesim kazas augusta, grupa jau sarunata, kuri ir ar mieru spelet ''lidz ritam' par vinu noteikto samaksu'.
BET mums ir ap 25-35dziesmas, kuras ir loti svarigas un nedrikst nenospelet musu kazas. Sis ipasajam dziesmam jabut originala izpildijuma, kuras ir anglu un spanu valoda. Mans bralis ir labs dj un to visu varetu noorganizet. Tikai rodas jautajums- vai muzikantus sarunat, lai spele lidz kadam noteiktam laikam un tad dj lai spele vai ari muzikantu pauzes var spelet ''ipasas'' dziesmas? Cik ilga parasti ir pauze muzikantiem starp spelesanu? Vai kazas dziva muzika (parsvara latviesu zinges) neapniks? Dala saka, ka dj noteikti nevajagot, neesot efekta un otra puse saka, ka zalumballes efekts visus aizmidzinasot.Publika parsvara bus ap 30-gadigajiem. Ceru, ka savu apjukumu maceju izskaidrot.
Paldies
Muzikantu atputas laika jau kaut kadu muziku noteikti vajadzes, tad jau bralis noteikti varetu to muziku uzlikt. Jo labak dj un originalaa izpildijuma jusu milaas dziesmas nekaa klusuma pauzes kamer muziki atpusas... Un ja nu muziki ir nokauseti un ilgak par pieciem (kaa piemers) atsakas spelet, tad dj bus tiesi laika, lai ballite nenomirst. :)
Parasti muzikanti spele 45, un atpusas 15 minutes, bet varbut ari savadak - kaa sarunaa. :)
Un labak, ka jusu milas dziesmas nospele pauzes, nevis jums jagaida lidz ritam, kad tas dzirdesiet tikai jus un pasi izturigakie viesi. :)
Muzikantu atputas laika jau kaut kadu muziku noteikti vajadzes, tad jau bralis noteikti varetu to muziku uzlikt. Jo labak dj un originalaa izpildijuma jusu milaas dziesmas nekaa klusuma pauzes kamer muziki atpusas... Un ja nu muziki ir nokauseti un ilgak par pieciem (kaa piemers) atsakas spelet, tad dj bus tiesi laika, lai ballite nenomirst. :)
Parasti muzikanti spele 45, un atpusas 15 minutes, bet varbut ari savadak - kaa sarunaa. :)
Un labak, ka jusu milas dziesmas nospele pauzes, nevis jums jagaida lidz ritam, kad tas dzirdesiet tikai jus un pasi izturigakie viesi. :)
Un galvenais - neklausies parejos! Tas, ka kadam nepatik dj vai kadam nepatik zalumballe jusu diena nav pats svarigakais. Bus vinu kazas, vares aicinat to, kas pasiem patik un taisit klusuma pauzes pa vidu, ja gribes. :)
Paldies par padominiem :) Tiesi par pauzem pagaidam ari domajam, ka ta butu vislabak. Nav pieredze but par ligavu, bet tas, kuram ir, saka, ka lidz ritam noteikti neizturesu un pat negribesu izturet.
Un par to, lai neklausos- zinu, zinu...esmu vel zala, bet jo tuvak nak laiks, jo vairak saprotu, ka Tev taisniba :) Man sava zina ''nokarusas rokas'', jo lidz sim nav bijusi tematika, par kuru man nav doti PAREIZIE padomi. Sakot no ielugumiem, kleitam, baznicas laiku... :D