Kāzu plānošana
Mūzika, vakara vadītāji un mākslinieki
Mūziķi kāzu ceremonijai
Nezinu, vai man vienai tāda situācija, bet man nevedas ar mūziķu atrašanu ceremonijai. Piedāvājums ir niecīgs, google arī lāga neko nepalīdz, reāli - nav pat īsti variantu, ko izskatīt. Man arī nav konkrētas vēlmes, it kā esmu gatava izskatīt jebkura instrumenta piedāvājumu, lai gan vislabāk gribētos čellus...
Kur meklēt? Vai varat padalīties ar saviem kontaktiem?
Paldies!
Mums šajā ziņā ir noveicies, jo ir plašs draugu-mūziķu loks. Mums būs 3 dziesmas, kuras izpildīs dažādi izpildītāji, konkrēti nevienu nevarēšu ieteikt gan. Tas tā pa draugam vairāk.
Tavs komentārs bija man kā mazam bērnam parādīt končas un pēc tam pateikt: nedošu, nedabūsi!!! :D
painteresējeis mūzikas akadēmijā (JVMLA)- gan jau ir kādas kompānijas kas spēlē, vai kāds instrumentālists,kas pats spēlē. (3 vai 4 kurss vai maģistranti) varbūt vari pameklēt Arvidas Kazlauskas (dr.lv) -viņš pats spēlē saksafonu, ja pats nē- varbūt var ieteikt ar ko kontaktēties.
Zinu Sparklig 5...viņi gan pašlaik ir noaminījuši sastāvu...škiet,ka šeit ar viņuu reklāmu redzēju.
klūdījos saīsinājumā-JVLMA
Paldies! Jādomā, kā, neesot Latvija, labāk sakontaktēt JVLMA studentus... :(
Jā, precos.lv sadaļu apskatīju, bet gribējās vairāk variantu, ko izskatīt (tur laikam tikai 3 attiecībā uz ceremoniju bija, no kuriem 2 nederēja, jo negribu vairāk kā 3 cilvēkus - tīri izmaksu dēļ).
Piedod! :)
Ļoti skaisti un neparasti skan arfa ar saksofonu :) ja ir interese, varu iedot kontaktus.
Varbūt tavā paziņu lokā ir arī kāds ģitārists, ar kura kontaktiem vari padalītes? :)
Varētu lūdzu iedot kontaktus - tieši meklēju arfu un ar saksafonu varētu būt pavisam sakaisti!
mums bus stigu kvartets, loti labas atsauksmes un laikam ari pasiem tada muzika vistuvaka. Kvartets ir no Cesu muzikas skolas, varu iedod kontaktus.
Jānis Reselis, sameklē draugiem.lv. Forši spēlē, dzied un ir kompānija! Tiešām iesaku :)
Ansamblis Barkarola - divas vijoles, čells un arfa. Kontaktus var atrast mājaslapā www.barkarola.lv un tad var vienoties par sastāvu un repertuāru. Tiešām iesaku!