Kāzu plānošana
Mūzika, vakara vadītāji un mākslinieki
Kāzu muzikanti
Sveiki!
Vai kads var ieteikt atraktivus kaazu muzikantus? Mums kaazas bus internacionalas (ligavainis ir zviedrs) tapec gribetos, lai muzikanti speeletu ari anglju meele, un + 90% viesu ir jaunieshi, tapec meklejam jaunus, atraktivus, energijas pilnus muzikantus, kuri var speelet lidz riita ausmai :)
Buushu pateiciga par jebkuriem ieteikumiem un pieredzi :)!
dziivajaa spridzinot ne pa jokam www.draugiem.lv/thepeachrockets
Ērik, pievienojos Tev! Arī meklēju tieī tādus muzikantus!
mums spēlēja grupa laikā pirms, pieci jautri jauni puiši, repertuārā bija ļoti daudz ārzemju gabali, un ballīte arī izvērsās līdz rītam :) tākā tikai labākās atsauksmes :) viņu e-pasts : laika.pirms@inbox.lv un mājas lapa: laikapirms.weebly.com
Pievienojos par "Laikā pirms", bija arī mūsu kāzās, lieliski puiši!
Cik izmaksaa "Laikaa pirms"? Varbut varat privati uzrakstiit..Paldies!
Ērika, arī mana otra pusīte ir zviedrs un mēs izvēlējāmies Homo. Mums arī bija svarīgi, lai dzied arī angļu mēlē. Atsauksmes gan iedot nevaru, jo kāzas vēl tik priekšā. Mums patika viņu repertārs un dziesmas ko var paklausīties arī skan labi (te domāju izrunu) :)
Paldies; ) kur viņus var apskatīt/paklausīties?
Mums arī būs laikā pirms! Savu atsauksmi vēl nevaru dot, bet ticu, ka būs super!
Ups, uzrakstīju nepareizi. Mūsu izvēlētā grupa ir Hono un nevis Homo. Šeit vari paklausīties.
http://www.precos.lv/pakalpojumi/kazu_muzikanti/client.php?client_id=4195779
Mums savulaik dejotāju tusiņios spēlēja grupa "Persiku raķetes"-tāds rokenrola stilinš
balītēs dikti patika.
te ir solists (Elvis Vimba) vienā konkursā (tiesa nav paŗāk labi apskaņots...bet sadzirdēt balsi var)
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=0dHalsPP-mw
puisi ar draugiem.lv atrasts.
je nemaldos par pasākumu parasīja ap 150+ceļš... bet es varu sameloties...
Paldies visiem:))
Cik izmaksāja "Ļaikā pirms"?
Mani ari interesee jautajums par "Laika pirms" izmaksaam ;)
Pagajshgad "Laikā pirms" prasīja 270 Ls (tur iekļauti transporta izdevumi). mēs gan bijām tik apmierināti, ka vēl uzmetām pa virsu :)
Ja par skandināvu kāzām runājam, tad, man liekas, izcils risinājums ir Marko band. Marko pats ir soms, kas gana brīvi runā latviski. Kompanijā muzicē 4 cilvēki. Otri, kas manuprāt ir ļoti labi, ir The Teachers. Viņiem ir sava mājas lapa.
Sveiki!
Varu ieteikt grupu Labamba. Cik zinu ir spēlējuši 2, varbūt pat 3 internacionālajās kāzās. Vieni bija poļi, un vieni ja nemaldos bija somi vai zviedri. Dzied gan latviski, krieviski, angliski,itāliski, gan arī vāciski. Var noklausīties draugos, bet tur gan nav īpaši nekas daudz. Var rakstīt uz e-pastu: grupalabamba@gmail.com, vai zvanīt 29248128 vai 20202727.
Man ari toposhais virs ir zviedrs un izvelejamies grupu Laikaa pirms del plasaa anglu repertuara. Mums kazas 29 junija, varu pastastit ka bija pec tam. :)
Varam ieteikt jauniešu grupu D-light. Bijām patīkami pārsteigti par šo grupu. :)
Mēs arī iesakām D'Light muzikantus! Viesiem ļoti patika! Repertuārā populāra un lustīga latviešu mūzika+biki no ārzemmju dziesmām! Labs izpildījums un aparatūra! Beidzot neredzējām kāzās iedzērušus muzikantus!!!
ļoti pozitīvi jaunieši. iegriezīs ideālu ballīti, tikai vairāk gan dzied latviešu valodā
http://www.zip.lv/show/?i=2497205&popup=1&search=0f3e1cb37a95accc39337fafde9945a5&place=54