Kāzu plānošana
Mūzika, vakara vadītāji un mākslinieki
Kāzu muzikanti no Liepājas, Saldus puses
Sveikas,
Vai jums ir zināmi kādi jautri kāzu muzikanti ar labu balss tembru? Un arī par normālām cenām, popstārus nevajag :)) Paldies jums!!!
www.draugiem.lv/dienabezpartraukuma/
Nospeles vislabako balliti, tici man!
Pirms daziem gadiem (pirms Tomins aizgaja uz O kartes skatuvi) prasija ari salidzinosi maz, tagad nezinu, bet paklausies un uzraksti viniem.
Prot nospelet visas vecas labas latviesu dziesmas un spele visu nakti, lidz rita gaismai! :)
Cik mēs meklējām, no Tavas minētās apkārtnes visi kā popstāri ;) Spēlē strikti 4x40min, nav elastīgi pat, ja visi dejo, bet 40min beidzas, tad viņi iet pauzē... Vismaz tā paši teica. Mums beigās izdevīgāk sanāca paņemt lielāku grupu no Rīgas apkārtnes. Dzīvē neesam dzirdējuši, bet liekas, ka būs forši ;)
Komentāros liela daļa taisnības par Liepājas puses muzikantiem, jo cenas ir patiešām augstākas nekā Rīgā. Kvalitāte - tā ir gaumes lieta. Daudzi mani kolēģi muzikanti ir teikuši, ka bieži atmaksājas braukt no Rīgas un var nosegt degvielas izmaksas un būt līdzvērtīgā cenā ar Liepājas kolēģiem. Pameklē arī Jelgavā vai Bauskā. Vārdus un cenas neminēšu.Lai veicas!
un kaa ar Lustigo blumizeru? Vini ir no Druvas/Saldus...
Paldies par ieteikumu Kace, taču Lustīgais Blumīzers man ne prātā nenāk :D ļoooti nepatīk, ne viņu stils, ne dziesmas :))) Ir jau 2 mūziķu grupas padomā, tikai vēl gaidu atbildes no vienas grupas un tad izlemsim :))
Meklēju tikai no Saldus/Liepājas puses, jo transports sanāks daudz dārgāk, ja brauks no tālālas vietas, jo kāzas būs Klaipēdā.. Par Rīgas muzikantiem gan jau, ka ir taisnība cenu ziņā, taču, ja tas pats vien cenu ziņā sanāk (ja pieskaita transporta izmaksas), tad nekāda īpašā jēga nav ņemt no Rīgas, jo muzikanti būs nokratījušies visu ceļu un jau no tā arī nogurst, labāk tad jau no Liepājas :) Ir jau divas grupas padomā, un ļoooti labi balss tembri + dziesmas :)