FB Pixel
e-veikals Ienākt / Reģistrēties
Šī tīmekļa vietne izmanto sīkdatnes, lai uzlabotu lietošanas pieredzi un optimizētu tās darbību. Turpinot lietot šo vietni, Jūs piekrītat sīkdatņu lietošanai. Lasīt vairāk

Kāzu plānošana

Jautā citiem un dalies savā pieredzē

Mūzika, vakara vadītāji un mākslinieki

Vakara vadītāja

S
Sanchosa 19.09.13. 15:55

Tā kā diemžēl jau biju šeit rakstījusi savu negatīvo pieredzi ar vakara vadītāju, bet precos.lv portāls to izņēma ārā, tad varu padalīties ar savu gūto pieredzi.
1.vakaru vadītāju vajadzētu meklēt pēc cilvēku atsauksmēm, kuri ir bijuši kādā no vakara vadītāja pasākumiem. Es savu kļūdu pielaidu, jo meklēju visu informāciju internetā, kur diemžēl negatīvo informāciju bieži nepublicē.
2.kāzās obligāti vajadzīga iepazīšanās spēle. Manās kāzās tā diemžēl nebija, jo vakara vadītāja kategoriski norādīja, ka iepazīšanās viesu starpā nav nepieciešama. Pēc kāzām ļoti daudz viesi man prasīja par viesiem, ar kuriem viņiem radās kontakts kāzu svinību laikā, bet viņiem bija neērti prasīt, kas viņš ir jaunajam pārim.
3.kāzu svinību laikā ir nepieciešamas daudz dažādas spēles. Par spēlēm mūsu kāzu laikā vakara vadītāja nepiedomāja, jo plānošanas laikā vakara vadītāja teica, ka spēles ne vienmēr ir vajadzīgas, jo brīžiem atrakcijas pie galdiem ir noderīgākas. Mans uzskats ir, ka spēles ir vajadzīgas, jo mūsu gadījumā puse no viesiem nepārtraukti gāja ārā pīpēt un sarunāties. Tātad secinājums ir viens, vakara gaitā viesi nebija pietiekoši nodarbināti, lai būtu interesanti un jautri, lai nerastos domas, ka ārpusē ir interesantāk.
Ceru, ka jaunajiem pāriem kaut kas noderēs no mana rakstītā:)
Lai Jums izdodas viena no skaistākajām dienām!

0 komentāri
Skatīt ziņojumus: Augoši Dilstoši