FB Pixel
e-veikals Ienākt / Reģistrēties
Šī tīmekļa vietne izmanto sīkdatnes, lai uzlabotu lietošanas pieredzi un optimizētu tās darbību. Turpinot lietot šo vietni, Jūs piekrītat sīkdatņu lietošanai. Lasīt vairāk

Kāzu plānošana

Jautā citiem un dalies savā pieredzē

Mūzika, vakara vadītāji un mākslinieki

Vakara vadītājs/a...

e
edis111 02.10.13. 16:43

Sveiki visiem..Ludzu pec padoma,kurs ir labakais vakara vaditajs uz kaazam, lai butu jautri, ar labu izdomu un jaunam idejam..Lai butu jautri kaazaas..

9 komentāri
Skatīt ziņojumus: Augoši Dilstoši
ķimenīte 03.10.13. 13:23

inga riekstiņa

smejās visi un vienmēr. bija ļoti jautri. nevineā bildē neredzēju, ka viesi būtu drūmi.
atrakcijas feinas.

Caurvēja_Līgava 03.10.13. 15:00 | Kāzu datums: 14.06.2014

Varu ieteikt Artūru Tenisu (https://www.facebook.com/artur.teniss), fantastisks cilvēks, kuram ir daudz svaigu ideju un kurš tiešam gatavojas katram pasākumam. Cik man ir zināms, viņš vada latviski, krieviski un angliski.

M
Murucite 05.10.13. 01:05

Ieteiksu Helenu Vasilevsku,vina novadija musu kaazas lieliski,un zinam ka ta nu ir labakaa,ko varejam un gribejam atrast:)iesaku no sirds,visiem bija labi,un ka vel pec kazam ilgi priecajamies:)

v
viramate 07.10.13. 13:10

Ja jūs vēlaties aizmest aiz borta savu topošo vīramāti,tad Inga Riekstiņa kā kāzu vadītāja būs īstajā vietā.....! KĀZAS,tie ir mīlestības svētki-tik ļoti mēs vēlamies labestības,sirsnības,laipnības,sirds siltumu sajust un dot to citiem,laimes jaunajiem vēlēt un viņus samīļot.........BET pāri kāzu noskaņai nolaižas negatīvās enerģijas un ļaunuma aura kāzu vadītājas Ingas Riekstiņas veidolā.JĀA, viņa dara savu darbu nedomājot un nesaudzējot nevienu un neviena jūtas,iegrūž sarūsējošu tērauda dunci vīramātes pakrūtē,iesēj mazu gruzdošu oglīti starp jaunā pāra ģimenēm,ar seksapīlām rotaļām sanaido dažus pārus no viesiem.........???!!! KUR PALIKA LABESTĪBA,MĪĻUMS,SIRSNĪGUMS??? Ja Ingas Riekstiņas dzīves dārziņā ir tik daudz gruzdošu oglīšu,tad padomājiet ,ko var dot šī sieviete Jums,Jūsu skaistākajā dzīves dienā.

I
Ingucis85 11.10.13. 17:47 | Kāzu datums: 20.06.2014

Vai kāds var ieteikt mazām kāzām jaukus vakara vadītājus, kas varētu būt arī muzikanti divi vienā vidzemes pusē?

bambalaida 11.10.13. 19:03

Sveicināti cienītā vīramāte.
Man gribētos dzirdēt personīgi par kurām kāzām iet runa? Kuru vīramāti esmu ''aizmetusi aiz borta'' kā jūs minat.
Negatīvās enerģijas no manis? Ļaunuma aura? Man personīgi gribētos dzirdēt no jums -kā tas izpaužas?
Jaunā pāra ģimenes -kā tika apvainotas?
Kas jūsuprāt ir seksapīla rotaļa -ko esmu vadījusi? Jo godīgi parasti ar jauno pāri vienojamies cik tālu es drīkstu iet ar aktivitātēm, un ja jaunais pāris dod vaļu un vēlas ko pikantu-lūdzu. Jums katrā ziņā ir izvēle piedalīties vai nē. Un man jau šķiet kad spēles kuras var nosaukt par seksapīlām sen vairs nav vērības cienīgas-ko arī es neizmantoju. ja nu vienīgi , kā jau minēju jaunais pāris ir minējis kad būtu forši ko pikantu:)
Domāju katras kāzas vadu ar sirsnību un tieši šim pārim plānotu scenāriju -ar pilnu atdevi, kā to ir vēlējušies paši vaininieki. Vēlētos dzirdēt no jums patiesu stāstu ar konkrētiem darbiem, kas jums šķitis ne tā no manas puses!!!
Un vai tiešām ziniet par manu dzīvi, kad variet minēt ''daudz gruzdošu oglīšu''? To gan uzskatu par aizvainojumu no jūsu puses.
Gaidīšu no jums ziņu personīgi, lai noskaidrotu jūsu neapmierinātības iemeslus, jo diemžēl no šī teksta nesaprotu. Žēl kad jūs neatklājieties uzreiz, lai varu izvērtēt par kurām kāzām iet runa, jo kāzu patiešām ir daudz ko vadu. Un visi ir bijuši apmierināti ar manu darbu -no jaunā pāra puses un viesiem-kas nākuši klāt un teikuši paldies, par jauko vakaru. Saņemot aplausus darba beigās - tas par to liecina. Un kur vēl jaukāku gandarījumu par laimīgiem cilvēkiem, kad esmu viņiem šo dienu padarījusi par neaizmirstamu.
Ar cieņu Inga Riekstiņa

ķimenīte 23.04.14. 13:27

esmu pārsteigta par " viramate" atsauksmi! Varbūt tika sajaukts vadītājs?

jāatceras, ka visas aktivitātes un nianses, ko jaunais pāris vēlas vai nevēlas tiek pārrunāts ar vadītāju. Mēs tā darījām, tika ņemtas vērā visas nianses: kāda tipa spēles der, kādas neder, kādu tautību/ reliģiju cilvēki ir pasakumā (līdz ar to, kādus jokus labāk neizmantot), kā arī iesaistīto personu veselības stāvoklis.

Pieļauju, ka vecākiem vienkārsi nebija pieņemami jaunā pāra noprunātie noteikumi ar vadītāju. Jo mūsu viesi Ingu prom negribēja laist, un dazi jaunie pāri jau noskatīja Ingu kā savu potenciālo kāzu vadītāju!

ļoti žēl, ka par labu vadītāju šādi raksta. Mēs vēljoprojām ar patīkamām atmiņām atceramies Ingas darbu!

K
KetijaM 17.06.14. 11:55

Tagad visiem iesaku tikai Agri Pikšenu ! idejas ir super foršas, manai māsīcai novadīja kāzas, tik romantiski un skaisti, idejas neredzētas un aizraujošas ! esmu tik sajūsmināta, ka tagad tikai iesaku viņu visos pasākumos kā vadītāju :)
Lai veicas ar izvēli :)

sazināties ar viņu var piksens@inbox.lv

b
baibucis22 05.07.14. 19:30

Kurzemes pusē iesaku Jolantu. Jautras un labas idejas. Sīkāk var rakstīt viņai uz jautrasballites@inbox.lv Mums bija superīgas kāzas pateicoties viņas idejām un padomiem.