FB Pixel
e-veikals Ienākt / Reģistrēties
Šī tīmekļa vietne izmanto sīkdatnes, lai uzlabotu lietošanas pieredzi un optimizētu tās darbību. Turpinot lietot šo vietni, Jūs piekrītat sīkdatņu lietošanai. Lasīt vairāk

Kāzu plānošana

Jautā citiem un dalies savā pieredzē

Mūzika, vakara vadītāji un mākslinieki

Kāzu organizators un vadītājs

s
saulite123 15.10.13. 14:55

Vai kada var pastastit par savu pieredzi ar kazu vaditaju un organizetaju? Vai viss ir bijis, ka sarunats, vai ir kadi ieteikumi, kam ir japievers uzmaniba runajot ar kazu vaditaju - kadi zemudens akmeni? Es mekleju kazu organizetaju un vaditaju viena persona un paslaik esmu atradusi Inesi Caunu, gribetos ari uzzinat kada ir bijusi jusu pieredze ar so vaditaju, pirms vinai zvanit.

4 komentāri
Skatīt ziņojumus: Augoši Dilstoši
M
Murucite 17.10.13. 10:53

Man pasai bija vakara vaditaja Helena Vasilevska,un esam apmierinati uz visiem 100% jo viss bija tiesi ka mes velejamies:)
Tas paliks ilgi atmina,un fotografiju momentos un video materiala:)
Iesaku.nebus rugtas vilsanas:)
Ja vajag iedosu kontaktus zvaniet drosi 20483128.Izpalidzesu Jums:)

B
Buciic 18.10.13. 18:45

Mēs ņēmām Kāzu aģentūru (www.milestiba.lv), ar Daci Miezīti priekšgalā. Mēs nospraudām konkrētu summu kopumā kādu atvēlam kāzām. Tad tika izrunāts, ko vēlamies un ko nevēlamies. Bija variants, ka visi darbi un kāzu dienā veicamie uzdevumi jaunajam pārim ir zināmi vai nav zināmi. Mēs izvēlējāmies nezināt, ko mums liks darīt tajā dienā. Daudz kas bija kā ļoti skaisti un satraucoši pārsteigumi. Pēc kāzu dienas bija atskaite, kas un cik un par ko iztērēts. Nepatīkamu pārsteigumu nebija! Vispār tā diena bija kā pasaka!
Lietas kas galvenokārt jāizrunā: 1) nauda (Gan cik jūs esat gatavi atvēlēt, gan cik organizators paņems par rīkošanu). 2) Darbu sadale. Mums aģentūra uzņēmās visus darbus, bet ja vajadzēja mūsu palīdzību, konkrēti pateica, kas jāizdara.
Mums bija superīga komunikācija! :) Ļoti daudz ieteikumu no aģentūras
meitenēm kā pareizāk darīt, un kuras lietas savādāk darīt. Visu var jautāt un atbildes ļoti izsmeļošas, kàpēc konkrēto lietu vajag, vai nevajag.
Vakara vadītājs atkal ir pavisam, kas cits kas organizators. Tur vienkāršāk! Mūsu gadījumā sarunas ar vakara vadītāju veica organizatore. Bet viņš apmērām zināja kāda publika, uz ko tendēta, ko jaunais pāris ir ar mieru darīt, un ko galīgi nevēlas. Tas ir galvenais, pateikt ko nevēlies!!! Jo tās lietas, kas Tev nepatīk, tieši var sabojāt Tavu skaisto dienu! :)
Veiksmi gatavojoties pasākumam! :)

S
Simona21 20.10.13. 01:15

Mēs ņēmām nepopulāru kāzu vadītāju, kurai kāzu vadīšana ir hobijs nevis 300 ls alga 1.dienā! Viss izdevās SUPER!!! Nezinu kā ir jāvada kāzas, lai es maksātu to milzu naudu, bet mūsu kāzu vadītājai tas izdevās vnk fantastiski...Bija padomāts par visu, man nebija pie kā piesieties (viss tika sīki un smalki izrunāts tikšanās reizē, sagatavots un apstiprināts scenārijs caur epastu)... Kāzu vadītāja bija samērā jauna (zem 30 g.), bet tā kā viesi arī bija pārsvarā jauni, tad mēs ideāli sapratāmies, varbūt komunikācija ar vecāku "tanti" nebūtu tik labi izdevusies. Īsāk sakot visi bijām uz viena viļņa. Un ja kādam interesē kāzu vadītāja, kas nemaksā vairākus simtus, droši varat rakstīt, iedošu kontaktus... :)

l
laiminja_ 20.10.13. 12:11

Lasot Simonas21 rindas uzreiz nodomāju, ka mums abām bija viena un tā pati kāzu vadītāja, jo visas sajūtas ir vienkārši identiskas. Tomēr nē, gadu starpība dažāda.
Arīi mums bija laikam nepopulāra vadītāja. Man ir tāda sajūta, ka ne jau vadītāja popularitāte nosaka mūsu veiksmi.