FB Pixel
e-veikals Ienākt / Reģistrēties
Šī tīmekļa vietne izmanto sīkdatnes, lai uzlabotu lietošanas pieredzi un optimizētu tās darbību. Turpinot lietot šo vietni, Jūs piekrītat sīkdatņu lietošanai. Lasīt vairāk

Kāzu plānošana

Jautā citiem un dalies savā pieredzē

Mūzika, vakara vadītāji un mākslinieki

Lūdzu iesakiet vakara vadītāju

A
Agnese11123 14.12.13. 14:05

Sveiki! Vēlējos lūgt palīdzību.. Vai Jūs nevarat ieteikt kādu sirsnīgu, jautru vakara vadītāju cenā ap 200Ls? (Kāzas plānotas Rīgas apkārtnē) Lūdzu padalaties ar kontaktiem.

2 komentāri
Skatīt ziņojumus: Augoši Dilstoši
d
dzegara 15.12.13. 08:39 | Kāzu datums: 02.08.2014

www.ss.lv/msg/lv/entertainment/tickets-concerts-where-to-go/organization-of-holidays-actions/gfcei.html

Te ir viena sieviete, es gribēju savām kāzām, bet paņēmu citu, uzzvani varbūt Jums kaut ko sanāk saorganizēt. :)
Cenas salīdzinoši zemas, ņemot vērā kādas ir citiem vakara vadītājiem.

Vitta 17.12.13. 14:29 | Kāzu datums: 02.07.2011

Trakums - es gan neieteiktu riskēt ar ss.lv sludinājumiem - labāk tad lai ir mīļi vedēji, kas ļoti cenšas, nevis kāds svešais! Vakara vadītājs taču nosaka visu vakara atmosfēru! Ja meklē vadītāju, labāk pajautāt draugiem, paziņām, pameklēt atsauksmes! Es pati visiem draugiem iesaku tikai Viesturu Vizuli - mums pašiem bija gan kā kāzu vadītājs, gan aicinājām par vadītāju dažādos darba pasākumos - labāku, jaukāku un sirsnīgāku cilvēku grūti iztēloties!:)