FB Pixel
e-veikals Ienākt / Reģistrēties
Šī tīmekļa vietne izmanto sīkdatnes, lai uzlabotu lietošanas pieredzi un optimizētu tās darbību. Turpinot lietot šo vietni, Jūs piekrītat sīkdatņu lietošanai. Lasīt vairāk

Kāzu plānošana

Jautā citiem un dalies savā pieredzē

Mūzika, vakara vadītāji un mākslinieki

Mūzika un vakara vadītājs

f
flashuks 04.01.14. 16:40

Sveikas visas līgaviņas un līgavaiņi! Mums kāzas notiek šogad jūlijā Cēsu pusē, bet joprojām nav izdevies atrast vakara 'vadītāju un grupu vai DJ kas varētu spēlēt. Sanāca tā, ka visiem mūsu draugiem ir tiko piedzimuši bērniņi un neviens neuzņemas vedēja lomu, tad nu mums ir liecinieki bet vajag palīdzību ar visu organizēšanu un padomu. Varbūt varat kādu ieteikt. Mana ģimene ir diezgan konservatīva lēti joki un atrakcijas diezvai patiks. Esmu izlasījusis daudz portālu bet joprojām īsti skaidrībā netieku. Par grupu, tai nav obligāti jābūt grupai, gribētos, lai ir latviešu un anļu dizesmas, varbūt kāds jazz gabaliņš pa vidu aptuveni akut kur tā līdz 300 euro.

3 komentāri
Skatīt ziņojumus: Augoši Dilstoši
Adnily 04.01.14. 18:24 | Kāzu datums: 07.06.2014

Sveika! Painteresējies pie DJ Agris Bušs tel. 26303889, E-pasts:agrisbuss@inbox.lv.
Mēs viņu paņēmām kā savu DJ + viņš vada arī visādas atrakcijas papildus. Par viņu esmu lasījusi tikai labākās atsauksmes un naudiņās arī iekļautos ;) tik vai Jūsu datums brīvs ;)

z
zachiits 04.01.14. 19:30 | Kāzu datums: 23.08.2014

Sveika! Varu ieteikt DJ Daini Reiniku - djserviss.lv. Spēlēja draudzenes kāzās. Ļoti labi juta publiku un spēja iekustināt viesus. Mūzika mums patika. Strādāja kopā ar kāzu vadītāju Helēnu.

P
Pārsliņabaltā 05.02.14. 15:24

Superīgākais tandēms. Biju janvārī pasākumā, kur spēlēja DJ Dainis Reiniks un vadīja Helēna Vasiļevska. Viņa tā kura tēlo Ugunsgrēkā. Derēs, jo nebija lētu joku. Par cenām gan nezinu.