FB Pixel
e-veikals Ienākt / Reģistrēties
Šī tīmekļa vietne izmanto sīkdatnes, lai uzlabotu lietošanas pieredzi un optimizētu tās darbību. Turpinot lietot šo vietni, Jūs piekrītat sīkdatņu lietošanai. Lasīt vairāk

Kāzu plānošana

Jautā citiem un dalies savā pieredzē

Mūzika, vakara vadītāji un mākslinieki

Kāzu muzikanti.

TANDuuu 14.01.14. 17:07 | Kāzu datums: 08.08.2015

Sveiki ,
padalieties ar superīgiem kāzu muzikantiem , grupām . Repertuāru tādu lustīgu , nevēlos parasto latviešu umpapāā , umpapāā , bet gan kaut ko interesantu rock/pop/ blues .. Ļoti patīk grupa " Keksi" cena mazliet par šerpu ..

11 komentāri
Skatīt ziņojumus: Augoši Dilstoši
p
pece7 15.01.14. 16:06

varu teikt tikai labākās atsauksmes par grupu Laikā Pirms.. Atraktīvi jaunieši, varēja arī sarunāt spec pasūtījumus, spēlēja arī ļoti daudz ārzemju gabalus, pagāšgad cena bija 350Ls,...

TANDuuu 16.01.14. 23:30 | Kāzu datums: 08.08.2015

Skatījos jau viņus , bet man kaut kā mazliet šaubas māc par to , ka viņi jauni puiši , nav tik ļoti pieredzējuši . Varbūt zini vēl kādus labus , tik un tā paldies par Tavu ieteikumu ;) Visa informācija un visas atsauksmes noder :)

K
Kace 19.01.14. 02:49 | Kāzu datums: 19.07.2013

Mums bija MC Orkestris http://www.youtube.com/watch?v=Q0kRCG7DjYY, bet jaa, leti vini nebija, toties atbrauca pasi, ar savu aparaturu, savu skanotaju, visu, visu. Nebija nekadas aizkersanas.

A
Artis_Robalds 19.01.14. 18:22

Biju pirms dažām dienām korporatīvā pasākumā, kurā spēlēja Laikā Pirms. Pasākuma dalībniekiem patika. Puiši smaidīgi, pozitīvi noskaņoti. Spēlēja gan latviešu, gan ārzemju dziesmas.

esilaalise 19.01.14. 21:14 | Kāzu datums: 10.05.2014

Kace , ja nav noslēpums, ar kādu summu jārēķinās ar MC Orķestri? :)

M
Marta_orange 20.01.14. 09:59

Man liekas, ka mēs ar Arti Robaldu bijām vienā pasākumā. :)
Pievienojos par "Laikā Pirms" Es sen nebiju bijus tiik labā ballē. Lai gan mūsu publika bija internacionāla ( dažāda vecuma latvieši, krievi, arī poļi un lietuvieši) deju grīda visu laiku bija pilna, jo repertuārs viņiem ir tik daudzveidīgs, ka sev kaut ko tīkamu atradīs ikkatrs. + tas ka viņiem ir sava skaņu aparatūra un vesela kaudze ar dažādām gaismām.
otrajā dienā kājas no dejošanas sāpēja ne pa jokam, bet gandarījums par labi pavadītu vakaru atsvēra visu.

TANDuuu 21.01.14. 16:38 | Kāzu datums: 08.08.2015

Daudzi no muzikantiem piedāvā laiku 4x40 min ko spēlē , kā Jums liekās tas ir pietiekami ?? Manuprāt nav viss , negribās lai mani viesi paliek dejot gribot . :D ko Jūs domājiet par kāzu Dj ?? Manuprāt tas ir tā nepersoniski , kāda ir Jūsu pieredze ar kāzu DJ ?? :))

TANDuuu 21.01.14. 16:38 | Kāzu datums: 08.08.2015

Daudzi no muzikantiem piedāvā laiku 4x40 min ko spēlē , kā Jums liekās tas ir pietiekami ?? Manuprāt nav viss , negribās lai mani viesi paliek dejot gribot . :D ko Jūs domājiet par kāzu Dj ?? Manuprāt tas ir tā nepersoniski , kāda ir Jūsu pieredze ar kāzu DJ ?? :))

z
zachiits 22.01.14. 12:55 | Kāzu datums: 23.08.2014

Draudzenes kāzās bija paņemts DJ Dainis Reiniks. Visiem patika. Bija visa iespējamā mūzika, varēja forši izdejoties. Arī visādos svarīgos momentos bija "īstā" mūzika.
Te informācija, varbūt noder: http://djserviss.lv/

C
Crexcrex 22.01.14. 13:16 | Kāzu datums: 10.05.2014

Mums būs DJ vairāku apsvērumu dēļ
1) izmaksas;
2) zāle nav ļoti liela, ja tur ieliks muzikantus, tad vietas dejošanai būs vēl mazāk;
3) vidējas klases ballīšu muzikanti visu spēlē apmēram vienādi, klasiskajā um-pa-pā stilā; to pašu var uzlikt arī DJ :)
4) muzikanti tāpat nespēlēs visu laiku, un pa vidu būs jāliek arī mūzika no ierakstiem.

Ja varētu atļauties, es gan apsvērtu kādu no šeit ieteiktajiem muzikantiem, bet tad kāzu budžets sāktu irt pa vīlēm :)

L
Liredi 22.01.14. 14:24 | Kāzu datums: 15.08.2014

Es arī nolēmu par DJ,jo muzikantiem maz vietas, neviens muzikants ( saprātīgā cenu grupā) nespētu nodziedāt tādu stilu mūziku,kas mums tuva . No šlāgerīšiem patīk tikai pašas populārākās dziesmas no jau seniem laikiem. .. saprātīgi likās ņemt DJ,kas var apmierināt visu vēlmes,gan kādu Latviešu Zelta dziesmu ,gan no citiem repertuāriem :))
Kā arī viesu nams nepiedāvā pilnīgi nekādu mūzikas iespēju ( ne tumbas,ne pat mūzikas centru) ,tad nāktos to vēl īrēt,kas izmaksas sadārdzinātu pārāk daudz :)