Kāzu plānošana
Mūzika, vakara vadītāji un mākslinieki
Ainārs Ašāks un citi...
Sveiki, varbūt kādam ir kādas atsauksmes par Aināru Ašaku vai kādu citu labu kāzu vadītāju??
Vēlams arī rakstīt to izmaksas, ja kādām ir bijusi pieredze!
Paldies par atbildēm iepriekš!
Es biju kāzās, kuras vadīja A. Ašaks. Man pašai mazliet likās maza bezgaumības pieskaņa, bet gaumes jau atšķiras, jo lielākā daļa (par visiem vienkārši nezinu) bija apmierināti.
Viņš kāzās piedalījās no brīža, kad jaunie piebrauca pie viesu nama. Ja nemaldos tur piespēlēja uz akardeona, lai vārtu padarīšana būtu jautrāka un tālāk darbojās gan kā mūziķis, gan vadītājs vienā personā. Man gan spēle ar pārģērbšanos nepatika, bet citi bija sajūsmā. Un tas ir samērā labs variants, ja jāpiedomā pie izmaksām, jo iegūsti dj un vadītāju reizē. Ap diviem viņš aizgāja nosnausties tur pat stūrītī uz dīvāna, jo bija no un ceļā uz nākamajām svinībām. Bet savu datoru gan atstāja, tā ka gulēt neejošie viesi izmantoja gan mikrofonu gan youtube, un šķībās karaokveidīgās balsis nebeidzās, līdz brokastu klājējas izdzina no zāles. Tā ka ir savi plusi un ir kāds mīnusiņš
Diemžēl cenu nezinu, bet esmu bijusi dzimšanas dienā, kuru vadīja Ainārs Ašaks un man ļoooti patika :) Nederēs gan cilvēkiem, kuriem nepatīk jociņi par seksu ;)