FB Pixel
e-veikals Ienākt / Reģistrēties
Šī tīmekļa vietne izmanto sīkdatnes, lai uzlabotu lietošanas pieredzi un optimizētu tās darbību. Turpinot lietot šo vietni, Jūs piekrītat sīkdatņu lietošanai. Lasīt vairāk

Kāzu plānošana

Jautā citiem un dalies savā pieredzē

Mūzika, vakara vadītāji un mākslinieki

Iesakiet kāzu vadītāju!

l
leldestrunke 21.05.14. 23:09

Sveikas līgaviņas!
Steidzami meklēju cilvēku, kas var palīdzēt gan organizēt mūsu lielo dienu, gan sirsnīgi un mīļi novadīt vakaru! Neiesakiet tradicionālos joku plēsējus! Vēlos sadarboties ar gaišu, sirsnīgu un inteliģentu cilvēku, kas mums un mūsu viesiem radītu svētkus.

18 komentāri
Skatīt ziņojumus: Augoši Dilstoši
aekalnina 22.05.14. 14:07 | Kāzu datums: 21.06.2014

Iesaku Viesturu Vizuli.
Mums būs viņš un nešaubos, ka būs perfekti! Atauksmes bija ļoti labas, vairākas reizes esam jau tikušies, lai iepazītos un iespaids - tiešām labs. Pozitīvs, izglītots cilvēks ar inteliģentiem jokiem. :) Ļoti gaidu savu lielo dienu un zinu, ka Viesturs palīdzēs to darīt vēl skaistāku.

S
Skaidrīte_pk 22.05.14. 17:39

Tieši rakstīju Liepājas puses meitenēm, ka iesaku kāzu vadīju Lauru Škuberti. Viņa vadīja manas labākās draudzenes kāzas un uz savējām es arī esmu aizrunājusi viņu. Mēs bijām izsmējušies līdz asarām, izdejojušies un piedalījāmies visdažādākajās atrakcijās, kas nebija tādās kā parastās. Kad pret rītu, kad viņai sen jau vajadzēja beigt vadīšanu, viņa vēl bonusa stundas novadīja un bija žēl laist viņu prom. Viņai ir ļoti daudzas oriģinālas idejas un risinājumi, tāpēc savās kāzās ar organizēšanu neaizraušos, bet uzticos viņai. Ja kas, varu padalīties ar kontaktiem vai arī vari atrast viņu FB. Kāzas gan bija Kurzemes pusē, bet cik zinu tad viņa organizē un vada pasākumus pa visu Latviju.

O
Od_Gu 25.05.14. 20:22

Sveika!
Varbūt sanāks atkārtoties, jo nesen jau atbildēju uz šādu jautājumu (gan kādā citā blogā). Bet tiešām, tiešām no sirds varu ieteikt gan kāzu rīkotāju, gan vakara vadītāju Lindu Gruzi.
Nevienu mirkli nenožēloju savu izvēli- savu skaistāk odienu uzticēt tieši viņai.
Jau pašos mūsu sadarbības sākumos (neko daudz par kāzu norisi un visām ar tām saistītajām lietām nezināju) Linda pacietīgi, ar lielu interesi un atdevi izskaidroja, deva padomus un kopīgi pieņēmām lēmumus- ko iekļaut mūsu baltajā notikumā, ko labāk ne.
Tad pati organizēšana- viss bija saplānots un, galvenais, arī noritēja tā, kā bijām plānojuši.
Vakara vadīšana- skaisti, sirsnīgi, mīļi. Jāuzsver, ka tiešām nebija stulbu joku, kas varētu aizskart kādu no viesiem, vai vakaru padarīt nepatīkamu mums.
Vēlreiz, ja tiešām vēlies lielisku cilvēku, kas saprot, izstāsta un velta laiku tieši Tev, tad viennozīmīgi iesaku viņu.!
Ā, un noteikti piebildīšu arī to, ka pirms izvēlējos viņu, sazinājos ar vairākiem pasākumu organizētājiem, un man ļoti patika cena, ko par saviem pakalpojumiem prasīja Linda. - katrā ziņā, tā nebija TIK augsta, kā par savu dalību mūsu pasākumā būtu prasījuši citi vadītāji.
Lai veicas gaidot un sagaidot skaisto dienu! :)

K
KetijaM 17.06.14. 11:51

Agris Pikšens, zin ko dara! ļoti komunikabls, idejas rodas tik individuālas un skaistas ! Novadīja kāzas manai māsīcai, nu dievīgi ! interesanti, nekur neredzētas idejas, forši pavadīts laiks un atmiņas :) mūsu ģimenei visiem ĻOTI patika :) iesakam :)

sazinies privāti ar viņu : pikshens@inbox.lv

M
MarijaU 23.08.14. 19:46

Šogad biju māsīcas kāzās un viņiem bija ļoti forša kāzu vadītāja. Jauna, atraktīva ar savu humora izjūtu un pasākumu vadīja latviešu un krievu valodās. Man viņa ļoti iepatikās esmu dzirdējusi, ka viņa nodarbojas arī ar kāzu organizēšanu, telpu rotāšanu, floristiku. Ja tu vēlies es varētu sameklēt kontaktus!

A
Aivara-sieva 24.08.14. 11:50

Te divas diskusijas gandrīz par vienādu tēmu. Tikko jau izteicos, ka man ļoti patika, kā vakaru vadīja Beata Bērziņa. Redzēju, kā viņa vada kāzas 3 valodās un visiem patika. Tas bija gaumīgi un atbilstoši. Nebija joku zem jostas vietas, nebija pliekanu un stulbu joku. Arī brālēns ar sievu vēlāk teica, ka viņas padomi bija lieti vietā - teica, uz ko neesot vērts naudu tērēt, par ko, iespējams, vajadzētu padomāt.

b
baiks 26.08.14. 15:03

Iesaku Jogitu Pūpolu. SUPERĪGA!!! Paši bijām sajūsmā un viesi arī! IDEĀLA!!! www.jogitaspasakumi.lv

S
Sirsniņa_L 26.08.14. 16:18

Manas kāzas palīdzēja organizēt un vadīt Daina. Gan mēs, gan viesi bijām sajūsmā no viņas programmas. Vakars pagāja tiešām jautri un ar oreģinālu pieeju, kuru iepriekš nekur nebiju sastapusi. Daina vadīja programmu latviešu un krievu valodās, zinu, ka angļu valodā viņa arī vada pasākumus. Organizēšanas ziņā viņa bija ļoti atbildīga, palīdzēja sameklēt viesu namu, sagatavoja dekorācijas un ziedu kompozīcijas par saprātīgu cenu.
Dainas e-pasta adrese: kazu_pasakumi@inbox.lv

c
chocco 27.08.14. 14:28 | Kāzu datums: 25.07.2014

Iesaku- Liena Laicāne.. Uzklausīs katru Jūsu vēlmi un izpildīs, novadīs kā vēlaties Jūs..
Novadīja mūsu kāzas, ļoti forši.. Uzraksti, parunā un tad jau pati sapratīsi :)

M
Mellenites 28.08.14. 22:15

Silti iesaku Dainu un Lindu. Es kā viesis biju ļoti apmierināta. Jautras kāzas garantētas.
kazu_pasakumi@inbox.lv

Bizambize 09.09.14. 20:58

Iesaku Uģi Toču, tik,tik..tik..atraktīvs,pozitīvs, un visādi citādi superīgs, mums bija sajūta, ka tas nav svešs cilvēks, bet gan labs draugs. Paņēmām kopā ar grupu " Tandēms Trijatā", ja nu kāds ir pelnījis uzslavas, tad tie noteikti ir viņi. Nenožēlojam nevienu samaksāto centu.

E
Ehz_forshaa 05.10.14. 21:24

Iedodiet lūdzu grupas "Tandēms Trijatā" kontaktus! ;)

kerija_ip 06.10.14. 20:42 | Kāzu datums: 28.08.2008

Uģis no Tandēms Trijatā 26548955

T
Tamija88 06.10.14. 20:55 | Kāzu datums: 04.07.2015

Sveikas!
Vai kāda var ieteikt labu vakara vadītāju krievu valodā. Pasākums paredzēts pierīgā.

Milaa_oga 10.10.14. 10:34 | Kāzu datums: 25.07.2015

Sveiki, mekleeju kaazu vadiitaaju un buutu labi, ja sho darbinju vareetu apvienot ar DJ darbu!
Luudzu rakstiet privaati :))
Liels paldies!

E
Ehz_forshaa 16.10.14. 22:40

Varbūt varat ieteikt vēl kādus muzikantus, kas gan latviešu šlāģerīti var uzraut, gan kādu angļu dziesmu? un arī vakara vadītāja/s vēl nav īsti atrast (varbūt zināt vēl kādu no improvizācijas teātra, kas vada kāzas)?

a
agnese.kivrane 28.10.14. 01:02 | Kāzu datums: 25.10.2014
Vitta 10.02.15. 21:50 | Kāzu datums: 02.07.2011