FB Pixel
e-veikals Ienākt / Reģistrēties
Šī tīmekļa vietne izmanto sīkdatnes, lai uzlabotu lietošanas pieredzi un optimizētu tās darbību. Turpinot lietot šo vietni, Jūs piekrītat sīkdatņu lietošanai. Lasīt vairāk

Kāzu plānošana

Jautā citiem un dalies savā pieredzē

Mūzika, vakara vadītāji un mākslinieki

Aģentūras - cenas

h
henriete 15.07.14. 12:12

Cik esmu zvanījusi, neviens pa telefonu nesaka cenu. Nesaprotu - kas tas par noslēpumu!!! No jūsu pieredzes - kādas cenas ir kāzu aģentūrām kāzu rīkoshanai?

3 komentāri
Skatīt ziņojumus: Augoši Dilstoši
g
guga_bii 15.07.14. 12:24 | Kāzu datums: 20.09.2014

Loģiski! Nesaka tāpēc, ka pa telefonu nekad nevari izrunāt detaļas, noskaidrot, cik daudz darba jāiegulda un, kādas ir tavas vēlmes, budžets, iespējas, un vēl miljons visādu sīkumu....
Parasti tas ir % no kopējā budžeta! Visbiežāk nav konkrētas summas par pakalpojumu

h
henriete 15.07.14. 15:19

Nu bet 3 vilcienos es tak pasaku, ko gribu un ko negribu! Agenturas, kas rikojusas vairak par 1 kazaam jabut nojausmai, cik apmeeeeeram (vismaz no - lidz) tas varetu izmaksaat!

Ok, mani vnk interese reala pieredze no tiem, kas precejusies. Agentuuru viedokli esmu jau dzirdejusi ;)

m
melllene 16.07.14. 16:23

Vēl viens aģentūras viedoklis: Katrām kāzām izmaksas par aģentūras darbu atšķiras un to var pateikt, tikai izrunājot ar klientu viņa vēlmes. Mums šāda saruna aizņem vismas 2h, vienlaicīgi rādot fotogrāfijas. To nevar izdarīt telefona sarunas laikā.