FB Pixel
e-veikals Ienākt / Reģistrēties
Šī tīmekļa vietne izmanto sīkdatnes, lai uzlabotu lietošanas pieredzi un optimizētu tās darbību. Turpinot lietot šo vietni, Jūs piekrītat sīkdatņu lietošanai. Lasīt vairāk

Kāzu plānošana

Jautā citiem un dalies savā pieredzē

Mūzika, vakara vadītāji un mākslinieki

Meklēju kāzu vadītāju LV un RU valodās!

J
Juliannakuz 23.08.14. 12:44 | Kāzu datums: 25.07.2015

Sveicināti! Kāzu procesā esu iesaistījusies pavisam neilgi, bet jau tagad saprotu, ka bez kāzu vadītāja galā netiksim! Tā kā mūsu ģimenes ir sajauktas - meklējam vakara vadītāju kas pilnīgi brīvi runā abās valodās!
Kāzas paredzētas 25. jūlijā 2015gadā! Esam paši jaunieši 26gadi, mīlam roku, smago mūziku, ģitārmūziku un sirsnīgus jokus. Vajadzētu vadītāju tādu, kas spētu apvienot jauno mūzsdienīgo paaudzi ar vecāku paaudzi - savienot jokos, spēlēs un aktivitātēs.
Lūdzu lūdzu iesakiet!
Būsim sirsnīgi Jums pateicīgi.

ps: kāzas paredzētas Jūrmalā, ar aktīvu atpūtu brīvā dabā un sporta aktivitātēm.
pss: iespējams būs arī mazi bērni.

4 komentāri
Skatīt ziņojumus: Augoši Dilstoši
M
MarijaU 23.08.14. 19:36

Sveika! Apsveicu Jūs ar skaisto dzīves notikumu!
Šogad biju māsīcas kāzās un viņiem bija ļoti forša kāzu vadītāja. Jauna, atraktīva ar savu humora izjūtu un pasākumu vadīja latviešu un krievu valodās. Man viņa ļoti iepatikās un tā kā man pašai nākamgad paredzētas kāzas gribēju viņu lūgt novadīt man pasākumu, bet diemžēl uz mūsu paredzēto datumiņu viņa jau bija aizņemta. Ja tu vēlies es varētu sameklēt kontaktus!

J
Juliannakuz 23.08.14. 20:56 | Kāzu datums: 25.07.2015

Mīļš paldies par atbildi un sveicieniem, arī Jums sūtu siltus vēlējumus:) varbūt tiešām vari Privāti nosūtīt kontaktus. Būsim ļoti pateicīgi!

A
Aivara-sieva 24.08.14. 11:46

Es jau esmu teikusi, ka man ļoti patika, kā brālēnam kāzas vadīja 3 valodās Beata Bērziņa. Viņa patiešām vada Kāzas nevis kaut kādu ballīti. Joki un spēles nebija pliekanas, orģinālas, interesantas, man un daudziem neredzētas. Arī viesiem no Krievijas ļoti patika. Mičošana vispār bija super. Patiešām iesaku.

M
Mellenites 28.08.14. 22:45

Iesaku Dainu un Lindu. Jautrība garantēta. Es kā viesis biju ļoti apmierināta.
Kontakti : kazu_pasakumi@inbox.lv