FB Pixel
e-veikals Ienākt / Reģistrēties
Šī tīmekļa vietne izmanto sīkdatnes, lai uzlabotu lietošanas pieredzi un optimizētu tās darbību. Turpinot lietot šo vietni, Jūs piekrītat sīkdatņu lietošanai. Lasīt vairāk

Kāzu plānošana

Jautā citiem un dalies savā pieredzē

Mūzika, vakara vadītāji un mākslinieki

Kāzu vadītājs ar angļu un franču valodu

T
Tedara 28.08.14. 15:30

Meklēju kāzu vadītāju savām kāzām 2015. gada vasarā, kas spēj runāt angļu un franču valodā .

2 komentāri
Skatīt ziņojumus: Augoši Dilstoši
k
klevera 24.09.15. 15:37

nesen lasīju interviju žurnālā "Santa" ar aktrisi Mariju Bērziņu, ja nekļūdos, viņa teica, ka vadot kāzas gan latviešu, gan franču valodā.

chloe 28.08.14. 17:56 | Kāzu datums: 12.07.2014

Sveika! Man liekas, ka Latvijā kāzu vadītāju, kas runātu angļu/ franču valodā atrast būtu grūti... Mans vīrs ir francūzis, mēs apprecējāmies šovasar. Mums bija vakara vadītāja, kas runāja latviski un mana draudzene, kas arī ir latviete un runā arī franciski, mums palīdzēja ar tulkošanu. Varbūt Tev arī ir kāda draudzene, kas varētu palīdzēt? Mēs pilnīgi nejutām vajadzību pēc kāzu vadītājas, kas runātu franciski. Atmosfēra bija brīnišķīga - francūžiem ļoti patika latviešu tradīcijas (Francijā kāzas ir diezgan vienveidīgas), un, ja arī reizēm kaut kas netika iztulkots, visi tāpat bija sājūsmā! :) Galvenais jau ir to, kā paši jūtaties, ja esat laimīgi un apmierināti, viesi arī tādi būs, pat ja ir dažādi valodu sajaukumi! Un, kā zināms, vislabākā valoda ir žesti un smaids sejā un acīs :)