FB Pixel
e-veikals Ienākt / Reģistrēties
Šī tīmekļa vietne izmanto sīkdatnes, lai uzlabotu lietošanas pieredzi un optimizētu tās darbību. Turpinot lietot šo vietni, Jūs piekrītat sīkdatņu lietošanai. Lasīt vairāk

Kāzu plānošana

Jautā citiem un dalies savā pieredzē

Mūzika, vakara vadītāji un mākslinieki

Raimonds Dunke - atsauksmes

Milaa_oga 13.10.14. 14:12 | Kāzu datums: 25.07.2015

Sveiki, vai kaada par savu kaazu vadiitaaju ir izveeleejusies Raimondu Dunki, kaadas atsauksmes? :)

8 komentāri
Skatīt ziņojumus: Augoši Dilstoši
l
laiminja_ 13.10.14. 15:56

Nav dzirdēts. Kur tādu atradāt?

K
Konstance 11.08.15. 15:44

Kad es ziemā sāku meklēt vakara vadītāju, uzgāju fortitude.lv mājaslapu un Raimondu, uzrakstīju e-pastu, viņš ātri vien atzvanīja un piedāvāja tikties. Lai gan viņa nosauktā cena likās pārāk augsta, tomēr piekritu tikties. Tikšanās laikā viņš mani “apbūra” ar savām interesantajām un neredzētajām spēlēm un aktivitātēm, piekritu viņa cenai. Visos sīkumos man vakara gaitu nestāstīja, bet turpmāk pārsvarā komunicēja ar vedējiem un vairākas reizes ar viņiem tikās, arī viņi bija sajūsmā.
Diemžēl kāzu dienā viss izvērtās pavisam citādi nekā gaidīts. Es tiešām nesaprotu, kas bija noticis, arī nekādus paskaidrojumus vēlāk nesaņēmu; tāda sajūta, ka kāzās būtu ieradies pavisam cits cilvēks. Bija norunāts, ka viņš viesus sagaidīs viesu namā, parādīs kur kas atrodas, nodarbinās viņus pāris stundas utt. – rezultātā visi ieradās, viņš tikmēr netraucēti sēdēja un spaidīja telefonu, sākumā vispār neviens nezināja, ka šis cilvēks ir vakara vadītājs. Tikai tad, kad neilgi pirms mūsu ierašanās viņš sāka aktivizēties un organizēt sagaidīšanu, visi sāka saprast, ka šis ir vakara vadītājs. Visa vakara gaitā, kad atradāmies pie galda, Raimonds netraucēti turpat pie galda telefonā spēlēja spēlītes. Privātās sarunās pie galda ar apkārtējiem viesiem paspēja arī izteikt savu vērtējumu par blakussēdētāju nesmieklīgajiem jokiem un slikto humora izjūtu, kā arī izvērtēt, kurš no klātesošajiem ir stulbāks vai gudrāks (puisim paveicās, ka mūsu viesi ir inteliģenti cilvēki un neievilka pa seju pēc šādiem tekstiem). Vairāki viesi vairākkārt pie viņa bija vērsušies ar vēlmi publiski apsveikt jauno pāri vai pateikt tostu, bet tika atraidīti, tad nu tikai ap pusnakti pie vārda tika tie, kas to tik ļoti vēlējās. Diemžēl visu iepriekš minēto pati vakara gaitā nemanīju un nezināju, to tikai uzzināju vēlāk no viesiem. Protams, bija vēl visādi sīkumi, bet šīs lietas mani pārsteidza un šokēja visvairāk.
Mans galvenais nosacījums bija – bez jēliem jociņiem un piedauzīgām spēlēm – tas arī godam tika izpildīts. Pašas spēles (tostarp arī sagaidīšanas aktivitātes), kā jau bija solīts, bija patiešām neredzētas un interesantas (tikai žēl, ka visu solīto tā arī nerealizēja), bet to vadīšana bija bez jebkāda entuziasma un dzirksts acīs. Pirms tam visu laiku tika stāstīts, ka pasākumu vadīšana ir vaļasprieks un sirdsdarbs – diemžēl izskatījās, ka tās bija lielas mocības un viņš bija atvieglots par katru novadīto spēli un pavadīto stundu, kas viņu tuvināja nolīgtā laika beigām.
Acīmredzot, arī pats Raimonds saprata, ka viņa uzvedība nebija īsti pieņemama un profesionāla. Nākamajā dienā pēc manas neizpratnes pilnās vēstules daļu samaksātās summas atskaitīja atpakaļ, bet bez jebkādiem paskaidrojumiem, kāpēc notika tā, kā notika. Es neticu, ka viņš vienmēr uzvedas tik kretīniski, un noteikti ir pasākumi, kurus viņš novada tikpat entuziastiski, kā viņš par to stāsta. Man laikam vienkārši nepaveicās, ceru, ka citiem ir labāka pieredze.

M
Maldugunis 13.08.15. 15:06

Varam teikt labus vārdus par visu: gan komunikāciju pirms kāzām, gan pašu pasākuma vadīšanu. Patika, ka neparādījās lietas, ko mēs negribējām (visas tās šķīvju kāpšanas utt).
Dziesma sagaidot bija super. No saviem viesiem arī dzirdējām labus vārdus par radīto atmosfēru utt. Raimonds arī aiztaupīja man stresu, kad bija radušies nelieli pārpratumi ar pusnaktī plānoto uguns šovu - viss tika nokārtots un mums par to nebija jāuztraucas un lieki jāstreso.
Vēlamies arī uzslavēt Ansi par akustiskās ģitāras spēlēšanu un dziedāšanu, kā arī deju spēlēšanu. Mums ļoooti patika un man arī draudzenes pēc tam par to teica, ka esot bijis patīkami klausīties.
Labākais bija tas, ka viss bija ieturēts uz pareizā viļņa - mierīgi, jauki, bez pārspīlējumiem. Noteikti nenožēlojām savu izvēli.

P
Punktiņa 07.09.15. 12:04

Mums kāzas bija 21.08. Arī mēs bijām apmierināti ar Raimonda darbu. Pirms tam gan izlasot negatīvo atsauksmi bija stress kā būs, bet viss bija labi. Sagaidīšana super, visas spēles un izdarības ļoti patika, jo nebija tradicionālās. 
Uz vietas vēl dažus jautājumus pārprasīja un saskaņoja vai nav mums mainījušās domas un vēlmes un labi, ka tā, jo tajā brīdī negribējās to, ko bijām sarunājuši, līdz ar to, Raimonds organizēja visu savādāk. Viegli kontaktēties ar viņu. Nebija uzbāžanās ar spēlēm, viss notika īstajos brīžos, kā arī nevienam viesim netika nekas uzspiests. Arī no viesiem tikai labi vārdi. 

K
Krishuks 24.10.15. 00:33 | Kāzu datums: 11.09.2015

Mūsu kāzu vadītājs 11.09. arī bija Raimonds Dunke. Vakara vadītāju ar vīru sākām meklēt jau laicīgi un atradām mājaslapu www.fortitude.lv. Aizpildījām pieteikuma formu un jau drīzumā ar mums sazinājās par tikšanās iespējām. No piedāvātajiem kāzu vadītājiem jau uzreiz izvēlējāmies Raimondu. Kad tikāmies, Raimonds Dunke, izstāstīja savu vakara plānu, kurā ieviesām nelielas korekcijas. Uzreiz iepriecināja tas, ka tika solītas neredzētas aktivitātes un viesiem nebūs jāgarlaikojas jau simts reizes spēlētās spēlēs. Tikšanās noslēgumā Raimonds palūdza mūsu vedēju kontaktus, jo negribēja mums atklāt pilnīgi visas vakara detaļas. Arī vedēji tikās ar vadītāju vairākas reizes un bija apmierināti ar padarīto.
Kāzu dienā Raimonds Dunke viesu namā ieradās laicīgi un sagaidīja viesus. Viesiem tika iedoti vairāki uzdevumi, kas bija jāizdara līdz mūsu ierašanās brīdim. Viens no uzdevumiem bija kopīga priekšnesuma uzvešana, kas mūs patiesi aizkustināja. Uzreiz pēc tam mūs sagaidīja Raimonda un viesu sagatavotie pārbaudījumi, lai mēs ar vīru varētu tikt līdz viesu namam. Jau sēžot pie galdiem viesi tika sapazīstināti un informēti par iespēju publiski sveikt jauno pāri kādā brīdī vakara gaitā, kā arī nekautrēties bez pieteikšanās teikt tostus. Tā kā mums bija mūziķi, tad Raimonds ar aktivitātēm un publiskajām sveikšanām neiejaucās mūziķu darbā, bet darīja to viņu uzstāšanās starplaikos, kas arī man likās ļoti loģisks lēmums. Viesi tika izklaidēti un kas galvenais, vienaldzīgo nebija. Dažās aktivitātēs pat piedalījās cilvēki, kuri mums pašiem likās mazaktīvi un no vietām neizkustināmi. Ar humora izjūtu viņam viss ir kārtībā un netika pākāptas nekādas robežas.
Visa vakara garumā aktivitātes un spēles tika vadītas ar dzirksteli acīs un mēs ar vīru tik tiešām nevaram teikt nevienu sliktu vārdu par Raimondu. Likmju spēle, zīlēšana un pasaka bija vakara naglas – super!

Varu tiešām, no sirds, ieteikt Raimondu Dunki kā lielisku kāzu vadītāju. Viņš patiešām neliks vilties. Cena arī nebija no tām augstākajām, kuras prasītu citi kāzu vadītāji.

(Kristīne un Toms)

B
BrideToBe 30.03.16. 23:42 | Kāzu datums: 09.08.2016

Cik Raimonds prasa par darbu?

K
Konstance 10.04.16. 00:58

400 EUR

M
Maija* 08.10.16. 08:12 | Kāzu datums: 26.08.2016

Ar vīru mums nebūt negāja viegli atrast savu kāzu vadītāju, taču, kad satikām Raimondu, uzreiz zinājām, ka JĀ tas ir priekš mums. Raimonds izstāstīja aptuveno vakara plānu, taču neatklājot arī visas detaļas, ar kurām vēlāk viņš mūs pārsteidza kāzu dienā. Arī sadarbība ar vedējiem noritēja bez problēmām.
Viesu namā Raimonds sagaidīja kāzu viesus, aizpildot brīvo laiku, lai viesi aiz garlaicības netupētu pa stūriem. Kopā ar kāzu viesiem tika saorganizēta superīga mūsu sagaidīšanas dziesma/priekšnesums, kam arī sekoja pārējās aktivitātes. Liels pluss bija arī tas, ka Raimonda aktivitātēs nekur nefigurēja jēlības, kas redzētas citās kāzās. Viss bija pārdomāts uz saplānots līdz niansei.
Darbu viņš tiešām dara ar aizrautību un dzirksteli acīs. Patika arī tas, ka viņš nav no tiem vadītājiem, kurš pēc pusnakts pazūd. Mums vēl pēc kūkas griešanas bija pārsteiguma aktivitāte. :)
Kopumā varam teikt tikai pozitīvo un pat jau vairāk kā mēnesi pēc kāzām, atceros visu ar smaidu.

Paldies, Raimond!

Maija&Emīls (26.08.2016.)