FB Pixel
e-veikals Ienākt / Reģistrēties
Šī tīmekļa vietne izmanto sīkdatnes, lai uzlabotu lietošanas pieredzi un optimizētu tās darbību. Turpinot lietot šo vietni, Jūs piekrītat sīkdatņu lietošanai. Lasīt vairāk

Kāzu plānošana

Jautā citiem un dalies savā pieredzē

Mūzika, vakara vadītāji un mākslinieki

Dīdžejs kāzās

A
Aurēlija 22.12.14. 13:50 | Kāzu datums: 20.06.2015

Sveikas, līgaviņas un sieviņas!

Lūdzu iesakiet kādu dīdžeju kāzu svinībām, kurš varētu spēlēt kāzās tango mūziku, franču mūziku un kādus latviešu retro gabalus, to visu gaumīgi saliekot kopā.

Ļoti priecāšos dzirdētu jūsu un/vai jūsu draugu pieredzi.

P.S. varbūt ir atsauksmes par DJ CIMO kā kāzu dīdžeju?

Paldies!

10 komentāri
Skatīt ziņojumus: Augoši Dilstoši
A
Aurēlija 27.12.14. 14:46 | Kāzu datums: 20.06.2015

Priecāšos saņemt kaut vienu ieteikumu!

C
Cukurzirnis 04.01.15. 19:49

Tagad teikšu ne no līgavas, bet Dj viedokļa par Tavu jautājumu: pieredze rāda, ka lielākoties kāzu viesi nepavilksies uz franču mūziku un tango un Dj būs izvēles priekšā: vai nu visu vakaru spēlēt jaunā pāra izvēlēto mūziku un neviens nedejo, vai nu likt nost ilgi gatavoto un piemeklēto mūziku un likt to, pie kā kāzu viesi dejo.
Pat ja jaunajam pāri šķiet, ka mūsu viesiem patīk tango un franču mūzika, kāzās tas tomēr neaiziet. Droši vien mans rakstītais neiepriecina, bet padomāt šai sakarā der, lai pašiem nav vilšanās.

P.S. Ne savu, bet sava Dj pieredzi atstāstu ;)

Lai jums izdodas, kā esat iecerējuši!

A
Aurēlija 04.01.15. 19:56 | Kāzu datums: 20.06.2015

Liels paldies par viedokli!

Es gan nepieminēju, ka mums nebūs ierastais kāzu formāts ar dejām un spēlēm līdz rītam, bet gan tikai līdz max 1 naktī, turklāt ir svarīga arī svinību vieta, kura mūsu gadījumā būs atbilstošā šādai mūzikai (koka muiža, vintage stila interjers). Un, protams, ne jau visu svinību laiku paredzēta tikai un vienīgi šāda mūzika (bet piemēram, viesus sagaidot, ēdot, starplaikos starp aktivitātēm. Ceru, ka šādu DJ tomēr izdosies atrast, kas palīdzēs mūsu ideju īstenot :)

Dīīī 06.01.15. 16:31 | Kāzu datums: 04.09.2014

No visas sirds un personīgās pieredzes iesaku DJ Agri Bušu! Superīgs kā cilvēks, atsaucīgs un par ļoti saprātīgām naudiņām. Īsts profesionālis, kurš lieliski jūt publiku. Viņš noteikti palīdzētu realizēt Jūsu idejas, turklāt padalītos arī ar saviem ieteikumiem. Tiešām iesaku! :)

E
Ehz_forshaa 06.01.15. 21:00

Piekrītu, Dīīī, mēs arī izvēlējāmies tieši Agri! ;)

S
Signy 06.01.15. 21:24 | Kāzu datums: 05.09.2015

Arī mūsu dienā būs Agris. Pēc pirmās tikšanās sapratām, ka esam izvēlējušies īsto cilvēku. :)

A
Aurēlija 06.01.15. 21:55 | Kāzu datums: 20.06.2015

Diemžēl man Agris Bušs neatbild :( Es viņa jau divreiz aizrakstīju jautājumu uz agrisbuss@inbox.lv un pagaidām atbildes nav...

S
Signy 06.01.15. 22:13 | Kāzu datums: 05.09.2015

Uz ēpastiem viņš tiešām neatbildēs tik drīz. Vislabāk zvanīt. Un zvanīt neatlaidīgi. Tā viņš pats ir pateicis.
Uz manu pirmo telefonu zvanu viņš atbildēja pēc 4 mēģinājuma divu stundu laikā.
Vai vēl labāk rakstīt facebookā :)

A
Aurēlija 06.01.15. 22:17 | Kāzu datums: 20.06.2015

Pamēģināšu facebookā :) Paldies!

Venerdi 21.05.15. 13:52

Nesen biju kāzās, kur gan kā dīdžejs, gan kā vakara vadītājs "uzstājās"A.Bušs. Man nepatika! "Spēles" un uzdevumi standarta, tostu "izspiešana " no viesiem (kas, manuprāt, nav pareizi, jo ne visi prot skaisti runāt vai uzstāties vairāku cilvēku klātbūtnē), mūzika brīžiem vispār nebija, kas varbūt izskaidrojams ar to, ka cilvēks runā mikrafonā, bet pēc tam vēl jādodas pie sava datora, lai uzliktu attiecīgo mūziku. Un par to, ka ilgi nav sasniedzams ne telefoniski, ne kā citādi, dzirdēju "sūdzību" no kāzu vedējiem. Kopumā, tas, ko darīja A.Bušs(izņemot mūzikas atskaņošanu deju laikā), ir paveicams ar atraktīviem vedējiem! Bet tās tikai manas domas. Kā zināms, cik dažādu cilvēku, tik dažādi viedokļi :)