FB Pixel
e-veikals Ienākt / Reģistrēties
Šī tīmekļa vietne izmanto sīkdatnes, lai uzlabotu lietošanas pieredzi un optimizētu tās darbību. Turpinot lietot šo vietni, Jūs piekrītat sīkdatņu lietošanai. Lasīt vairāk

Kāzu plānošana

Jautā citiem un dalies savā pieredzē

Mūzika, vakara vadītāji un mākslinieki

Muzikants Mārcis Kalniņš un Andris Polis

K
Konstance 19.01.15. 16:04

Vai ir jel kādas atsauksmes par Mārci Kalniņu? Diezgan dīvaini - jau 10 gadus spēlējot, bet nav sagatavots neviens ieraksts vai video, kur viņš būtu dzirdams dziedam, nav pat dziesmu saraksta. Viņa paša raksturojums - kantri, šlāgeris, estrāde mani ne īpaši pārliecina...
Varbūt kādam ir spēlējis Andris Polis?

4 komentāri
Skatīt ziņojumus: Augoši Dilstoši
B
Beata 19.01.15. 23:37

Andris Polis spēlē sintezatoru un dzied. Ko dara Mārcis Kalniņš nevaru pateikt. Polis to dara vairākos sastāvos. Normāli - labi. Bet šis duets man nav zināms. Starp citu, - nedomāju, ka viņi spēlē kopā sen. Es zinu viņu ar citām kompānijām.

c
chocco 30.01.15. 21:24 | Kāzu datums: 25.07.2014

Par kuru Mārci Kalniņu tieši iet runa? Vai par to, kas Riga Band spēlēja kādreiz?Ģitārists?

K
Konstance 30.01.15. 22:12

Nemācēšu Tev pateikt, bet diez vai, šis tā kā vairāk šlāgerists.
Bet nav svarīgi - nolīgu grupu, kas man spēja atsūtīt gan dziesmu sarakstu, gan audio un video failus. Nebiju gatava pirkt kaķi maisā par 400 EUR, lai svinību vakarā kā pārsteigumu uzzinātu, vai tiem pieredzējušajiem mūziķiem vispār ir normāla balss un kaut cik sakarīgs repertuārs.

c
chocco 30.01.15. 22:49 | Kāzu datums: 25.07.2014

Pareiz darīji, jo muzikanti ir ļoti svarīga vakara satāvdaļa ;) Lai veicas! :)