Kāzu plānošana
Mūzika, vakara vadītāji un mākslinieki
Atraktīvi muzikanti.
Meklēju kvalitatīvus muzikantus ne vairāk ka 3cilveku sastāva. Cenu robežas no 500 lidz 800eur.
Lustīgais blumīzers :) 2 cilvēki:) pa vakaru 360 euro:) Kāzām vispiemērotākie :)
Itka gribējās kko modernāku. Var jau ari būt 4cilveki sastāvaa.
Mums būs Valters & Valters - esmu bijusi kāzās, kur viņi spēlē, ļoooti patika, tāpēc arī sev izvēlējāmies tieši viņus! ;)
Vēl labas atsauksmes esmu dzirdējusi par:
Vēja radītie
Laikā Pirms
Arī par Lustīgo blumīzeru esmu dzirdējusi labas atsauksmes ;)
Kadam ir bijusi pieredze ar grupu Eels of the sixties?
Kivičs un grupa, bija viens draugu kāzās, 500 par vakaru, bija joki un smieklīgi.Dzīvē riktīgi foršs:)
Laikam cik cilvēku tik viedokļu par to vai citu izpildītāju. Esmu bijusi vairākās kāzās, kur spēlēja arī daži minētie muzikanti. Nevēlos neko sliktu teikt, bet mani neuzrunāja izpildījums, kas būtu piemērots tieši kāzu atmosfērai. Man neuzdzina dejotkāri un jautru garastāvokli. Dažas dziesmiņas bija jautrākas, bet kopumā gaudulīgi skumjas notis. Iespējams man nepatika tāpēc, ka es esmu liela dancotāja, ja skan pop vai šlāgermūzika. Arī vērojot kāziniekus no malas, nebija daudz dancot gribētāju. Bet nu katram sava gaume. Kas nepatīk man, varbūt var patikties jums. No visiem šeit minētajiem atbalstītu tikai Jautro Blumīzeru.
Nosauktajām prasībām atbilst Tandēms trijatā
Mums būs Valters & Valters. Ļoti ceru, ka viesiem un mums patiks. Ļoti ceru uz dažādību un to, ka varēs gan izdejoties, gan izbaudīt kvalitatīvu mūziku!
Mīlas svētku Orķestris.Patīk
Meitenes, kādu taksi prasa Valters&Valters par viena vakara uzstāšanos?
Grupa Henrix. 5 jauni ļoti atraktivi puiši. http://www.henrix.lv/