Kāzu plānošana
Mūzika, vakara vadītāji un mākslinieki
Vakara vadītājs, kas runā arī vāciski
Sveiki,
jau ļoti laicīgi plānoju kāzas un šobrīd mēs meklējam vakaru vadītāju, kas runā latviski un vāciski.
Tādu vispār ir? Es meklēju, bet vel neesmu nevienu atradusi.
Ceru ka kāda no jums man var kādu ieteikt :-)
Es runāju vāciski. Tieši kāzas, kurās jārunā latviešu un vācu valodā ir bijušas vienas, bet sarunvalodā runāju pilnīgi brīvi, var arī sarežģītāk
ja interesē, rakstiet facebookā Happy Little Story , vai e pastā ruuta.treija@gmail.com
Sveiki . Jānis Bukš runā sarunvalodā vaciski ! Esmu pati ieinteresējusies par viņu, jo runā arī lietuviski , kas ļoti noderētu manās kāzas ! Diemzel nav nevaru uziet atsauksmes par viņu .
Mara Sarkane (vinas pamatdarbs ir gide vacu turistiem) vadis pazinu kazas, var paintereseties laicigi.
Sveika, kad uzdevu līdzīgu jautājumu, šī bija vienīgā persona, kuru man izdevās uzzināt. Tā kā mans draugs līdz svarīgajam jautājumam vēl nav ticis, bet ir skaidri zināmi viņa nopietnie nolūki, es lēnu garu arī ievācu informāciju. Varbūt, ja Tev izdodas noskaidrot vēl kādu variantu, būtu jauki, ja padalītos arī ar mani.
"Ka jau rakstija meitene foruma, vakara vaditaju, kas runa ari vacu val, Latvija nav viegli atrast. Ir Inguna Skestere, bet vina vairakk dzivo pa Vaciju, lai gan vasara bus Latvija. Var rakstit vinai."