Kāzu plānošana
Mūzika, vakara vadītāji un mākslinieki
Kazu organizatori
sveiki!!! Gribetu uzzinat citu ligavinu viedokli par iesaistisanu kazu organizatorus un vaditajus no malas!!! Vai viss ko vini piedava un reklame sakrit izpilditajam??? Loti interese, jo laikam naksies iesaistit kadu no malas, jo negribu nekadu lieku stresu sev vai saviem radiem!!!! Liels paldies!!!!
Mēs pieaicinājām pilnu komplektu, gan muzikantus, gan foto, gan video, gan kāzu vadītāju. Esam ar visiem un visu apmierināti. Tāpat viesi - nedzirdējām nevienu aizdomīgu repliku. Esam priecīgi, ka mums viss izsapņotais izdevās. Lai izdodas arī tev.
Kāzu organizatoru neredzēju jēgu iesaistīt savās kāzās - pati sameklēju gan ceremonijas, gan svinību vietu, tāpat arī atradu muzikantus, floristi, fotogrāfu un vakara vadītāju. Patiesībā es nemaz īsti nezinu, ko tie kāzu organizatori dara un kā tas man varētu palīdzēt, viņi taču nevar manā vietā atrast, piem., svinību vietu, tāpat pašai jābrauc skatīties, vai patīk utt.
Man vēl kāzas priekšā (pēc pāris nedēļām) - tad arī redzēs, kā strādās muzikanti un vakara vadītājs. Domāju, ka viss būs super un viesiem būs ļoti interesanti. Pati esmu arī vedējmāte citās kāzās - un ir ļoti grūti, ja tikai uz Taviem pleciem ir visa scenārija izveide, dažādu atribūtu dabūšana utt. utjp. Tāpēc manās kāzās arī vedēji vakara gaitā kaut nedaudz varēs atpūsties.