Kāzu plānošana
Mūzika, vakara vadītāji un mākslinieki
Kāzu aģentūras
Sveiki!! varbūt kāda, nu jau izbijusī līgaviņa, kura izmantoja kādu kāzu aģenturas pakalpojumus var padalities ar informāciju,: kādas bija izmaksas un vai viss saplānotais tika uzklausits, un kura ir tomēr tā labāka izeja- pieaicināt kāzu aģentūru vai tomēr rīkot pašiem? Liels paldies!!!
Es rīkoju pati, iespējams bija brīži, kad noderētu kāds padoms no kāda pieredzējuša puses, bet tās izmkasas, ko viņi prasa, man nebija pa kabatai.
Pa lielam mēs visu organizējām paši. Ar padomiem, ieteikumiem un idejām daudz palīdzēja mūsu jaukā vadītāja, kā arī vecāki.Kāzu aģentūras ļoti piparoti maksā. Ja jūs esat ārzemēs, tad gan, laikam vajadzētu lūgt iesaistīties kādus labus un uzticamus vedējus, draugus, bet ja ir iespēja, tad aģentūru.
Es šobrīd izmantoju kāzu organizētājas palīdzību :) Gribēju mierīgāku prātu sev, vedējiem un viesiem. Ieteiktu sākumā saprast priekš sevis savu kāzu plānu un aptuvenās izmaksas, ar kurām varētu rēķināties. Tad izskatīt piedāvājumus, izvēlēties, piemēram, 4-5, un tad ar katru aprunāties, satikties, izklāstīt savu kāzu ideju, uzklausīt, ko dara un piedāvā organizētājs un kāda samaksa viņam tiek veikta, ko piedāvā un kas ietilpst viņu darbā. Palūgt aptuveno uzskicēt visa plānu un izmaksas, arī kādu piedāvājuma foto, lai saprastu, vai esat uz viena viļņa visa kāzu daļu izskata, plāna ziņā. "Kaķi maisā" taču neņemsiet. Savs cilvēks noteikti atradīsies. Ne vienmēr dārgākais ir tieši un vienīgais tas, ko varētu ņemt (bet nesanāk), ir tavs variants un noteikti ne tas lētākais var būt tas labākais un drošākais.
laiminja_.. Ja, esmu arzemes, tapec tada doma ienaca prata...nezinu, vai tomer pieaicinasu profesionalus, tapec tik interesejos par cenam un vinu darbu! Bet vakara vaditajus gan bus japieaicina!!! Ta ka tikko sanemu bakalauru pasakumu organizesana in vadisana, tad varbut butu istais laiks ari savas iegutas zinasanas likt lieta!! Tikai tas, ka netieku uz Latviju tik biezi, mazliet bremze pasai kaut ko rikot, jo viss ir jaredz pasu acim, nevis palauties uz citu teikto!!!
Kazupika....varbut, ludzu, vari padalities ar info kuru agenturu izmanto? Negribas jau baigi lielas kazas, tik uz kadiem 50 cilvekiem. Sobrid tiek izskatitas viesu namu iespejas un piedavajumi!
Ehz_forshaa...domaju, ka pec tam kad pasu organizetas kazas ir pagajusas bez liekam problemam, tad gan var uzsist sev uz pleca un lepoties par pasu paveikto darbu!! Apbrinoju tadas ligavinas!!!
Mana izvēle krita uz Caramel Events Riga. Jūlija Pumpe. Sākumā likās sarunā, ka klusa, iespējams, mūs nesaprot, bet kad atsūtīja piedāvājumus un aptuveno viņas redzējumu un plānu, bija man tieši laikā un kā naglai uz galvas. Cilvēks, iespējams, sākumā mūsos klausījās un gribēja saprast, kas pa cilvēkiem mēs esam :) Joprojām sadarbībā varu teikt to pašu, tikai pozitīvo. Līdz ar manu kāzu pasākuma nobeigšanu varēšu pateikt visu savu gala redzējumu, rezultātu, tā teikt :)
Šis variants derēja mums. Tāpēc rakstīju, kad zināsi, ko vēlies - izvēlies un sakontaktējies ar vairākiem, lai atrastu sev piemēroto. Ar ko saskan vīzija, kas spēj realizēt un arī ko ieteikt, nevelkot pasākumu uz citu pusi, ko galīgi tu nevēlies vai nevari atļauties...
Jāsaprot, cik lielas kāzas vēlies, cik daudz darba nodot citiem. Vairāk darba, organizēšanas un sastāvdaļu, tad būs arī vairāk izmaksas... Palīdzot rīkot kāzas, es varu pateikt, tas ir smags darbs, reizēm nepateicīgs. Mierīgākai sirdij un vairāk prieka no kāzām, es jau sense izlēmu , ka man būs kāzu organizētājs!
Varbūt, lai ietaupītu nepieciešams lūgt pēc palīdzības tikai daļā no organizēšanai.
Lai veicas!
ingina9 - paldies!! tiešām tas nav viegli, īpaši, ja visu gribas perfekti! Bet galvenais darīt laicīgi! ;)
Ja vēlies kādu padomu, droši jautā! ;)
skaistākās aģentūras, ko esmu pamanījusi, ir Chocolate events un Bannte. Viņu organizētās kāzas izskatās burvīgas, bet summas, cik esmu dzirdējusi, arī visai augstas. Lētāk laikam Mīlestība taisa, vet mēs esam nolēmuši paši taisīt.