Kāzu plānošana
KUR dabūt / nopirkt...?
Pucēšanās
Sveikas! Esmu ieplānojusi,visticamāk, kā vairums no Jums, pucēšanās daļas fotosesiju. Sāku meklēt gaumīgu, elegantu utt.halātu,ko vilkt, kamēr notiek maku up, un atdūros pret amorelle, kur cenas vājprātīgas. Varbūt kāda zina, kur nopirkt skaistu balto hallātu no laba auduma, labi šūtu, bet par saprātīgakām cenām.
Ja nu kādai aktuāli - ļoti forši, klasiski halātiņi dažādos toņos ir veikalā V.O.V.A. Vakar biju Dominā (gan jau citur arī ir šie veikali), tur bija un cena forša - 25 eiro. :)
Yellow
Paldies par ieteikumu! :)
Varu ieteikt šūt. Audums nav dārgs. Pati nopirku zem 10 eur. Izmaksas daudz zemākas un darbs liels tur nav jāiegulda.
Sveika!
Arī esmu cītīgos meklējumos. Debenhamā biju - ir smuki un nedārgi. Vēl droši var H&M paskatīties, man tikai mazliet par īsu bija, gribējās ko garāku. Un šeit ļoti smuki esot - ZIGZAG FACTORY. :)
Varbūt vēl kādi ieteikumi, kur paskatīties?
Liels paldies par tik drīzu atbildi:) Jau šajās brīvdienās došos apskatīt minēto veikalu :)
Mam bija tads ka kimano tipa halatins balts ar maigiem ziediem. Pirku Debenhama Spice. Cenu vairs neatceros. Bet tur reizem ir skaistas lietas. Iesaku ieskatities.