Kāzu plānošana
KUR dabūt / nopirkt...?
Deja!
Sveikas!
Kā jūs mācījāties savu kāzu valsi vai citu deju? Paši vai pie horeogrāfa? Cik ilgā laikā iemācījāties un cik maksāja?
Lūdzu,iesakiet kaut ko! :)
Mēs mācījāmies pie deju pasniedzējas. Mums bija klasisks kāzu valsis (lēnais valsis) - ļoti ilgi meklējām atbilstošu melodiju, jo gribējām dziesmu latviešu valodā. Iemācījāmies nepilnas nedēļas laikā (3 nodarbības, pa 1-1.5h + nedaudz mājās papildus patrenējāmies) - piebildīšu, ka mans vīrs nav nekāds dejotājs. Pēc 1 nodarbības viņš teica, ka nedejosim vispār, pēc 2. - ka jāmaina melodija, pēc 3 - ka viss būs forši :D. Izmaksāja viss kopā laikam 60 Eur. Viesi pēc dejas mūs slavēja, teica, ka tiešām bija ļoti skaisti!! :)
Ehz_forshaa pie kādas pasniedzējas jūs deju mācījāties?
Pie Diānas Kurzemnieces, ja nepieciešams, varu PM nosūtīt kontaktus.
Vai viņa Rīgā atrodas? Man arī tad,lūdzu,kontaktus varētu atsūtīt! :)
Man arī gribas lai dziesma ir latviska,ir doma par A.Kiviča dziesmu-Pirmais valsis,ļoti aizkustinoši vārdi dziesmai!
BrideToBe - jā Rīgā, vismaz pirms gada braucām pie viņas uz studiju pie VEF tilta. Mums bija "Tā ir Tava mīlestība". Nosūtīju PM
Es arī varētu palūgt kontaktus, lūdzu? :)
Mēs mācījāmies Deju studijā - Padejosim? Mūkusalas ielā, ļoti jauka pasniedzēja, pa 3 noarbībām deja tika iestudēta, kaut gan abi neesam nekad neko dejojuši :)
Mācījāmies paši lēno valsi, bet viss beidzās ar to, ka man kleitai aizmugure bija nedaudz pagarināta un līdz ar to, jau dienas laikā, sapratām, ka no valša nekas dižs mums nesanāks, jo kā es speros uz aizmuguri, tā kleitai virsū kāpju. Bet nekas, tāpat kaut kā jau nodejojām.