Kāzu plānošana
KUR dabūt / nopirkt...?
PALĪGĀ! Laulību gredzeni.
PALĪGĀ!!! Vēlējos uzzināt, kā Jums gāja ar gredzentiņiem? Cik izmaksāja? Ļoti gribam iekļauties budžetā, bet kā zināms, tagad viss ir tik dārgs! Gribētos kvalitatīvus, bet ne šausmīgi dārgus gredzentiņus! Padalieties, kur pirkāt un cik samaksājāt.
Paldies jau iepriekš! :)
P.S. Varbūt ir vēl kāda, kas gatavojas precēties bez viesiem? Tikai Jūs ar līgavaini un vedēji? :) Padalieties ar idejām..
Mēs savus laulību gredzenus nopirkām 10 min laikā. :) Zinājām, ka gribam klasiskos gredzenus, bez akmeņiem un gravējumiem. Samaksājām par abiem kādus 200eur, jo vīram gredzeni vispār nepatīk, līdz ar to nepirkām platu un masīvu, savukārt manai rokai piestāv smalki gredzentiņi un arī man nopirkām tievu riņķīti. :) Par kopējo cenu esam ļoti priecīgi, pirkām veikalā "585".
Man tāds nedaudz stulbs jautājums, internetā, kad skatos laulību gredzenus viņi ir pārī pa divi, tas ir, līgavai un līgavainim. Cena tad iznāk arī ir norādīta jau par abiem vai par vienu? :)
Super, paldies Līgava Laura. :) Varbūt vēl kāda var padalīties? :)
danar, domāju, ka norādītā cena ir par vienu gredzenu. Jo cik es skatījos, arī nevarēju saprast, bet vienā mājaslapā bija rakstīts, ka norādītā cena ir par vienu gredzenu. Tāpēc domāju, ka tas ir visur, bet pārliecināta 100% neesmu. :D
Vienā diskusijā jau rakstīju, ka savējos pasūtījām Sudraba namā, uzreiz zinājām, ka gribam klasiskos gredzenus, tā nu pie tādiem arī tikām, nedaudz gan pārveidotus :) Pirmajā reizē aizbraucām tikai apskatīties, izlaikojāmies visus iespējamos variantus, tā lai būtu viela pārdomām! Beigu beigās tāpat sapratām, ka esam īstos atraduši tieši tur. Kas mums bija svarīgi, lai gredzeni būtu taisīti tieši mums, nevis noripojuši no konveijera. Cena uzskatu, ka ļoti laba ņemot vērā, ka mums nebija sava zelta, gredzeni ir plati un taisīti speciāli mums, otru tādu nebūs :)
Rita1990 un cik samaksājāt par abiem gredzentiņiem? :)