FB Pixel
e-veikals Ienākt / Reģistrēties
Šī tīmekļa vietne izmanto sīkdatnes, lai uzlabotu lietošanas pieredzi un optimizētu tās darbību. Turpinot lietot šo vietni, Jūs piekrītat sīkdatņu lietošanai. Lasīt vairāk

Kāzu plānošana

Jautā citiem un dalies savā pieredzē

KUR dabūt / nopirkt...?

Kāzu dekorēšanas darbi- kur un kā

S
Santhaa 03.11.17. 08:15

Esmu kāzu plānošanas procesā, sakiet lūdzu, kur jūs smeļaties idejas? Kā jūs izvēlaties, kam uzticēt kāzu dekorēšanas darbus- vai izmantojat kādas kāzu aģentūras? Kur meklējat? Pēc kādiem kritērijiem izvērtējat? Vai pašas meklējat nomas priekšmetus? 

Gribētos tam visam atdoties, tikai nezinu kur/kā meklēt. Precību laiks jau lēnām tuvojas

4 komentāri
Skatīt ziņojumus: Augoši Dilstoši
V
VitaS 10.11.17. 23:18

Silti iesaku visām līgavām, kuras vēlas kaut vai daļēji iesaistīties savu kāzu dekorēšanā apskatīties facebookā profilu SvetkiVisiem.Meitene strādā no sirds, ļauj iesaistīties visā procesā.kopā gājām izvēlēties ziedus ... Nu ļoti labi sastradājamies :)

madmozelle 09.11.17. 15:47

Pinterestā ideju un iedvesmas bilžu netrūkst. Vispirms izdomājiet kādas krāsas jums vairāk tīkamas, tad arī kāds stils jums patīk. Man ļoti patīk "rustic"stils lauku noskaņās, bohēmiskais, kā arī modernais stils ar ģeometriskajām formām un dekoriem. Ja prāts ir radošs un pati gana prasmīga, tad daudzus dekorus var izgatavot pati. Arī līgavainis var šo to izgatavot, vīrieša rokas arī vajadzīgas.
Ja tomēr vēlaties, lai kāds uzņemas visas rūpes par svinību vietas dekorēšanu, ir vērts to uzticēt tomēr dekoratoram. Līgaviņai šajā skaistajā dienā tāpat stresa būs pietiekami, lai vēl satrauktos par dekorācijām, galdiem un ziedu izvietojumu.

S
Santhaa 06.11.17. 16:57

Liels paldies Ehz_forsha!
Biju piemirsusi par pinterest.com lapu- smelšos idejas tur! 
Paldies par padomiem, ņemšu vērā! Lai mierpilns vakars :)

E
Ehz_forshaa 03.11.17. 21:27

Man tas viss jau ir garām, bet varu padalīties ar pieredzi.

Idejas smēlos FB, Pinterest, nejauši uzietiem linkiem google. Visu, kas iekrita acīs, saglabāju datorā atsevišķā mapē... pēc kāda laika skatījos ar svaigu aci un domāju, kas tieši man patīk un kā to savienot. 
Dekorēšanu uzticēju vienai meitenei - sākumā biju domājusi pati, bet diemžēl viesu nams brīvs bija tikai no rīta. Viņai sīki izstāstīju savu vīziju, parādīju bildes... un tad nu viņa sadekorēja.
Aģentūras neizmantoju - neuzskatu par vajadzīgu.
Ļoti daudz priekšmetus iegādājos vai izgatavoju pati. Šis tas bija dekoratorei... tur jājautā - bieži ari viesu namā ir daudz dekorācijas, līdz ar to par to pavisam nav jāuztraucas.

Ja vēl ir jautājumi, droši rakstiet privātu ziņu.