Kāzu plānošana
KUR dabūt / nopirkt...?
Klasiskie laulību gredzeni
Sveiki! Kur var nopirkt/pasūtīt klasiskos zelta laulību gredzenus? Cik apmēram tāds viens izmaksā? Un varbūt kāda zina par gredzena samazināšanas iespējām?
Kā izvēlēties laulības gredzenus?
Klasiskos jau var nopirkt jebkurā juvelierizstrādājumu veikalā. Cena atkarīga no platuma un gramiem.
Mēs klasiskos gredzenus pirkām veikalā Jahonts. 3mm platumā katrs gredzens izmaksāja ~150 eur.
Ieviņa, man arī padomā bija tieši Jahonts un tieši 3mm gredzeni! Bet kāda tiem ir kvalitāte? Nedaudz apšaubu, jo pirmkārt, aizdomīgi lēti (protams, labi, ka lēti, bet vai tur nav kādi piejaukumi tātad?)salīdzinot ar citiem veikaliem. Kaut kur arī dzirdēts, ka Jahonta gredzeniem akmeņi izkrīt... Saderināšanās gredzens man arī no jahonts. Nu jau 4 mēn nēsāju, bet akmens nav izkritis. :D
Forestlady, man arī saderināšanās gredzens no Jahonta. Pusotru gadu jau nēsāju un akmens vēl smuki turās, tādēļ par kvalitāti sūdzēties nevaru :)
Mēs arī klasiskos gredzenus nopirkām Jahonts. Ceru, ka bus ok ar viņiem, nebaidiet. :D Par abiem kopā samaksājām nedaudz virs 300 EUR.
Ari Jahonts.
Daudz letak par Grenardi, piemeram.
Brālim laulību gredzeni no Jahonts. Jau trīs gadi, viss perfekti. Galvenais, jāpievērš uzmanība svaram. Ja būs plāniņi, skaidrs, ka var ātrāk pārlūzt, deformēties.
Un man saderināšanās gredzens no Jahonts, 5 gadus diendienā pirkstā. Neņemu nost nekad. Nekas nav deformējies, izkritis utt.
"Nedaudz apšaubu, jo pirmkārt, aizdomīgi lēti (protams, labi, ka lēti, bet vai tur nav kādi piejaukumi tātad?)salīdzinot ar citiem veikaliem. "
Labam gredzenam ir jābūt piejaukumiem, jo tīrs zelts ir ļoti mīksts materiāls, un var gadīties, ka jau pēc nedēļas gredzenā būs švīkas... Pati taisīju gredzenus pie juviliera, jo bija savs zelts, un tiekoties ar viņu visādas gudrības samācījos :D
Arī pirku no Jahonts.. mums bija pie 200 eiro katram, bet dabūjām uz labu akciju un kopā samaksājām kaut kur 340. Vīram bija smagāks gredzens, man mazliet plānāks.
Zelts ir mīksts, jā, iešvīkāsi tāpat. Bet no visiem veikaliem, vislabāk gāja Jahontā, gan ar piedāvājumu, gan cenām.
mēs pasūtīsim gredzenus pie juviliera, jo ir daudz lieks zelts, ko ikdienā neizmantojam (pazuduši auskari, saplēsti gredzeni u.tt) gredzenu izveidošana 120 euro :)