FB Pixel
e-veikals Ienākt / Reģistrēties
Šī tīmekļa vietne izmanto sīkdatnes, lai uzlabotu lietošanas pieredzi un optimizētu tās darbību. Turpinot lietot šo vietni, Jūs piekrītat sīkdatņu lietošanai. Lasīt vairāk

Kāzu plānošana

Jautā citiem un dalies savā pieredzē

KUR dabūt / nopirkt...?

Klasiskie laulību gredzeni

F
Forestlady 10.04.19. 18:40

Sveiki! Kur var nopirkt/pasūtīt klasiskos zelta laulību gredzenus? Cik apmēram tāds viens izmaksā? Un varbūt kāda zina par gredzena samazināšanas iespējām?

Kā izvēlēties laulības gredzenus?

10 komentāri
Skatīt ziņojumus: Augoši Dilstoši
c
caaliitis 12.04.19. 19:17 | Kāzu datums: 05.07.2019

Klasiskos jau var nopirkt jebkurā juvelierizstrādājumu veikalā. Cena atkarīga no platuma un gramiem.

I
Ievina_sievina 15.04.19. 10:16

Mēs klasiskos gredzenus pirkām veikalā Jahonts.  3mm platumā katrs gredzens izmaksāja ~150 eur.

F
Forestlady 15.04.19. 11:20

Ieviņa, man arī padomā bija tieši Jahonts un tieši 3mm gredzeni! Bet kāda tiem ir kvalitāte? Nedaudz apšaubu, jo pirmkārt, aizdomīgi lēti (protams, labi, ka lēti, bet vai tur nav kādi piejaukumi tātad?)salīdzinot ar citiem veikaliem. Kaut kur arī dzirdēts, ka Jahonta gredzeniem akmeņi izkrīt... Saderināšanās gredzens man arī no jahonts. Nu jau 4 mēn nēsāju, bet akmens nav izkritis. :D

I
Ievina_sievina 16.04.19. 08:54

Forestlady, man arī saderināšanās gredzens no Jahonta. Pusotru gadu jau nēsāju un akmens vēl smuki turās, tādēļ par kvalitāti sūdzēties nevaru :)

l
leksy 16.04.19. 09:17 | Kāzu datums: 26.07.2019

Mēs arī klasiskos gredzenus nopirkām Jahonts. Ceru, ka bus ok ar viņiem, nebaidiet. :D Par abiem kopā samaksājām nedaudz virs 300 EUR.

E
Emocija 24.04.19. 16:26

Ari Jahonts.
Daudz letak par Grenardi, piemeram.

E
Ehz_forshaa 27.04.19. 22:02

Brālim laulību gredzeni no Jahonts. Jau trīs gadi, viss perfekti. Galvenais, jāpievērš uzmanība svaram. Ja būs plāniņi, skaidrs, ka var ātrāk pārlūzt, deformēties.
Un man saderināšanās gredzens no Jahonts, 5 gadus diendienā pirkstā. Neņemu nost nekad. Nekas nav deformējies, izkritis utt.

O
Olīvija 30.04.19. 12:36 | Kāzu datums: 09.02.2019

"Nedaudz apšaubu, jo pirmkārt, aizdomīgi lēti (protams, labi, ka lēti, bet vai tur nav kādi piejaukumi tātad?)salīdzinot ar citiem veikaliem. "
Labam gredzenam ir jābūt piejaukumiem, jo tīrs zelts ir ļoti mīksts materiāls, un var gadīties, ka jau pēc nedēļas gredzenā būs švīkas... Pati taisīju gredzenus pie juviliera, jo bija savs zelts, un tiekoties ar viņu visādas gudrības samācījos :D

A
Aivaaa 30.04.19. 14:30 | Kāzu datums: 18.04.2019

Arī pirku no Jahonts.. mums bija pie 200 eiro katram, bet dabūjām uz labu akciju un kopā samaksājām kaut kur 340. Vīram bija smagāks gredzens, man mazliet plānāks.
Zelts ir mīksts, jā, iešvīkāsi tāpat. Bet no visiem veikaliem, vislabāk gāja Jahontā, gan ar piedāvājumu, gan cenām.

L
Lola23 01.05.19. 14:50 | Kāzu datums: 23.08.2018

mēs pasūtīsim gredzenus pie juviliera, jo ir daudz lieks zelts, ko ikdienā neizmantojam (pazuduši auskari, saplēsti gredzeni u.tt) gredzenu izveidošana 120 euro :)