Kāzu plānošana
KUR dabūt / nopirkt...?
rotājums matiem
Varbūt kāds var ieteikt, kur var atrast kaut kādus mazus ziediņus vai pērlītes matu rotāšanai??? viss, kas redzēts salonu mājas lapās pagaidām šķitis diezgan bezgaumīgs (lielas plastmasa bumbas, kas nosauktas par pērļu virteni :) )
Plīvuru likt nevēlos, tāpēc vajadzētu kādu akcenriņu, kas pamanāmāku padarītu izvēlēto frizūru. Ja neko elegantu un atturīgu tomēr atrast neizdosies, laikam būs jārunā vēlreiz ar frizieri un jādomā par iespēju matos iespraust kādu dabīgu ziediņu...vienīgi bail pa to, ka tāds dikti ātri savītīs.
bet tie ziediņi jau parasti tiek ielikti "mēģenītēs" ar ūdeni, lai nenovīst...
Ļoti eleganti izskatās ziedu salonos gatavotie rotājumi, kurus liek matos reizē ar frizūras veidošanu. Ir daudz un dažādi ziedu rotājumi, kuri saglabājas ilgi(domāts)otrai dienai. Bet šos ziedu rotājumus jāpasūta ziedu salonā, jo tur tos prot izgatavot tiešām elegantus
šodien biju salonā Santa uz Tallinas ielas un Tērbatas ielas stūra. tur bija visādi pričendāļi matos liekamie. daži tiešām bezgaumīgi, bet daži tā neko. :)
Apdomāju vēlreiz un... laikam tiešām vairāk sliecos uz dabīgo ziediņu pusi - lai viss manaa kaazu dienaa ir "pa iistam"!:) Būs jāpastaigā pa ziedu saloniem un jāapskata, ko īsti viņi piedāvā. Par tādiem ziediem kapsulās, ko var spraust matos, patiešām nebiju dzirdējusi... paldies visām par idejām!:))
Rīgā, pretī autoostai ir tirgus, otrajā stāvā var nopirkt ļoti labu bižutēriju, liela diadēmu izvēle, man māsa nopirka pa 7,50 Ls!!! :D
Man izlaidumā matos bija dabīgas rozes tikai ap rīta nedaudz apvīta.
Visām bija kaut kādas mākslīgās puķes, bet man īstas super :wink:
Galvenais pirms tam ziedus tā kārtīgi sadzirdīt kātiņusnedaudz aptīt ar slapju vati un tad notīt kātiņus ar Teipa lenti(nopērkams flotistikas veikalos).
Var palūgt lai floriste sataisa :)
Aizej uz salonu "Agnese". Es tur sev pērlītes nopirku, bet bija arī mazas puķītes.