Kāzu plānošana
KUR dabūt / nopirkt...?
Es domāju lētāk būs uzšūt, bet kur pēc tam liks? Skapī, pie kāzu kleitas! :)
Neesmu neko tādu redzējusi veikalos!
paardoshu:) gan jau kaadam ar savajadzeesies:)
noleemu, ka shuushu:) braukshu uz audumu supermaarketu un uz priekshu;)
Moš var painteresēties kaut kur par īrēšanu!! Piemēram pilīs zinu,ka tiešām tādus izmanto! Domāju ka daudzās svinību vietās tādus izmanto...
Es ari meklēju, palīdziet atrast! Kurā pilī tādus izmanto????
Bīriņu pilī, bet tie ir piemeroti vinju kresliem, maksa 1 Ls par paarvalku
Zvanīju uz Bīriņu pili, bet viņi piedāvā tikai tiem, kuri svin pilī. Arpus pils tos pārvalkus nedebūt:(
Pilis parasti neizire tadas lietas, es zinu, ka Kāzu aģentūras īpashniece dikti aizraujas un patik tadas lietas, kas kreslu parvalki. Bet vinjai tagad pashai kazas.Tachu kads no darbiniekiem gan jau pataiks, kur tie dabujami. Domaju, ka vinji gan jau zin, jo kazas tachu riko vienaa laidaa.
tepat portālā reklamējās Smalkais stils ... viņiem ir
http://www.smalkais.lv/index.php?l=lv&m=32
vēl: Pulka iela 3, Korpuss 9 "Viesnīcu apgāds"
Manuprāt, tas ir lieki. Tā ir tāda kā izrādīšanās, bet ja svin princešu stilā utt., tad jau labi. Bet man vecāki un draugi teica, ka tas ir smieklīgi un neko tādu nevajag :) Bet lai izdodas!
Varu ieteikt un teikt tikai to labāko! Pasūtīju lietussargu, dažādas kastītes un viesu grāmatu - kolosāla kvalitāte un ļoti ļoti skaisti darbiņi!! Domāju, ka arī pārvalkos nebūtu vīlušies!!
Esmu krēslu pārvalku meklējumos. Pagaidām neesmu vēl redzējusi skaistus.
Un, starp citu, krēslu pārvalkiem nav it nekāda sakara ar "princešu stilu". Pārvalki kopskatu padara elegantāku un svinīgāku. Protams, ja kāzas svin ēdnīcā, tad tādi pārvalki būs lieki.
Iziret var Gemosa www.gemoss.lv
Iepriekš skatījos Gemosa lapā, bet it kā nemanīju. Tagad skatos, ka ir tomēr un vieni no tiem pat diezgan sakarīgi. Paldies! :)
Es iiireshu no muusu dekoreetaajiem ... Celabrate service :))
Ir loti daudz firmas kas var nodroshinaat .... :))
Ja gribi pirkt apsver domu ebay:))
Lētākās cenas ir šeit: 2.50EUR uz 3 dienām: http://yourday.lv/