Kāzu plānošana
KUR dabūt / nopirkt...?
Diplomi vai kas tāds?
Sveikas,
varbūt varat ieteitk, kur es varētu griezties shādā jautājumā - man buus 5 liigavas maasas, kuras arii diezgan daudz paliidzees kaazu organizeesanaa utt....esmu izdomaajusi, ka vinaam kaa pateiciibu vareetu uztaisiit kaadus diplomus vai ko taadu? varbuut ar muusu bildiiti?
Varbuut Jums ir kadas idejas?
Nu, man būs tā - par cik tiks iedalīti amati, arī fotogrāfam, filmētājam, arī saimniecēm un līgavas māsām turklāt - visiem būs speciālās amata piespraudes un attiecīgi otrā dienā visiem "amatu meistariem" tiks pasniegti Atzināibas raksti - viss vienotā stilā gatavots, man jau dikti patīk pašai ķimerēties ar šīm lietām, nu ja un ielūgumi, protams ir pašdarināti.
sagataves diplomiem var nopirkt gandrīz jebkurā kancelejas preču veikalā par kādiem 0,15 gabalā
pēc tam uz tiem jau var drukāt virsū ko vien sirds kāro
Vedējiem taisījam kausu, kurā iegravējām: : "Labākie vedēji pasaulē 07.07.07.".. Bet nu 5 kausi būs padārgi un nepraktiski :)
Var jau var, visu ko var nopirkt gatavu, ja var atrast vēlmēm atbilstošus, bet paštaisīti izskatīsies daudz pesoniskāki:)
Jā, un kāds smuks, mīļš nieciņš vēl piedevām klāt arī būtu tīri jauki.
varbuut kaadi ir suutiijsui kaut ko no www.skaistisaldumi.lv - vini tur piedaavaa taadas smukas un inetersantas lietinas.
Gribaas tik saprast, vai beigaas taa arii buus kaa izskataas:)
tad ir jāgriežas pie kāda datorspeciālista, kas visu uztaisa
var savu bildi ielikt tam diploma tādā kā fonā, nevis vienā stūrī, ielikt rāmī un izdomāt dažādus nosaukumus, piemēram,'līgavas māsām - Princese nr.1 utt
Mēs sūtīsim no skaistajiem saldumiem apdrukātas končas. Tās dzīvē neesmu redzējusi, bet esmu redzējusi apdrukātu šokoādes tāfelīti iekš kastītes ar magnētisko aizdari! Super!!! :)
Nu jā - skaisti jau ir - bet ja tā ir šokolāde - prātīgi ka neizkūst karstā laikā... apēst ar tādu skaistumu negribas... nez...
smukas Tev līgavas māsas, man arī būs 3 māsiņas un fasoniņi ļoti līdzīgi, tikai audums savādāks.