Kāzu plānošana
KUR dabūt / nopirkt...?
dāvanas-kur?
ir padomā šādas dāvanas dāvināt, bet nav ne jausmas kur ko tādu varētu atrast.. varbūt kāda var pateikt priekšā??? 1) "gultas galdiņš" (brokastīm gultā) :)) un 2) galda piederumu komplekts
moš kādā no lielajiem veičiem? RIMI , MAXIMA, PRISMA?
neesmu rīdziniece, tāpēc ceru, ka kāda pateiks konkrēti kurā..jo man parasti staigāšana/braukāšana pa Rīgu ir lielas mokas..ja vēl nezin kur meklēt meklējamo, tad pavisam... :))
Es točna Dominā, kādā no veikaliem redžeju to gultas galdiņu, bet neatceros, kas tas bija par veikalu. Varētu būt vai nu Rito, vai Alan Deko
Domāju, ka kādā citā, piem.Spicē, arī tādiem vajadzētu būt.
nu man jau liekas, ka Rito jau no noteikti jābūt šādam galdiņam, jo tur jau visādas interesantas lietas. Vēl arī var paskatīties Alan deko.
Paplāte ar kājiņām- brokastīm gultā vismaz agrāk bija stokmanā augšā tur kur trauki un visādi piederumi mājai.
varbūt pasaki, no kurienes esi, lai Tev var labāk palīdzēt.
es no Valmieras ..aptuveni :D valmieras veikalus jau esmu izskraidījusi, bet diemžēl neatradu ko gribētos :) nav jau te arī tik daudz tādu veikalu kur kas tāds varētu būt :))
Īstenībā,itkā nemaz nedrīkstot dāvināt tādas lietas,kā nažus dakšas. Tā vismaz apkārt runājot. Asi priekšmeti uz naidu. ;)
Rito veikalā, kas ir Alfā ir gultas galdiņi cena ~ 20 Ls, pirms kāda mēneša tie galdiņi, kas ir ar to bumbiņu maisiņu apakšā, tās pašas Alfas RIMI bija 5 Ls :)
Visu Alan deko veikalu adreses:
http://www.alandeko.lv/lv/default.htm
Asus priekšmetus var dāvināt, tikai dāvanas saņēmējam atpakaļ jādod santīmi dāvinātājam.:)
par tiem santīmiem zinu :) nu tādu dāvanu bij doma, jo zinu, ka pāris (vīra vecāki) labprāt dāvanās saņem tieši visādas "smukas virtuves mantiņas"
Rito veikalā galdiņš brokastīm gultā maksāja ap 12 latiem. Spicē. Smuki, bet padārgi galda piederumu komplekti ir veikalos Berghoff. Tiešām iesaku, jo kvalitāte laba.