FB Pixel
e-veikals Ienākt / Reģistrēties
Šī tīmekļa vietne izmanto sīkdatnes, lai uzlabotu lietošanas pieredzi un optimizētu tās darbību. Turpinot lietot šo vietni, Jūs piekrītat sīkdatņu lietošanai. Lasīt vairāk

Kāzu plānošana

Jautā citiem un dalies savā pieredzē

KUR dabūt / nopirkt...?

Kurā Siguldas ziedu salonā labāk?

Liene84 22.08.07. 09:58 | Kāzu datums: 22.09.2007

Pamanīju, ka šeit ir meitenes arī no Siguldas, varbūt kāda var ko ieteikt?

Kurā Siguldas ziedu salonā labāk pasūtīt līgavas pušķi? Esmu dažādās vietās pirkusi tikai puķes, ar pušķiem līdz šim vēl neesmu sastapusies... Tad nu tagad nevaru izlemt - Elvī, pie Maximas vai pie Azaida? Vai Raibajā? :D

4 komentāri
Skatīt ziņojumus: Augoši Dilstoši
Lellīte 22.08.07. 10:08 | Kāzu datums: 20.10.2007

Cik es zinu, ziedu saloniņā pie Maximas ir ļoti radošas meitenes. Tur vadītāja ir manas mammas draudzene. Ļoti jauka sieviete. Viņa pati mums ir taisījusi burvīgus pušķus uz dažādām jubilejām. Stādos priekšā, ko viņa man varētu pagatavot līgavas pušķī.
Atklāti sakot Elvi ari kreativitātes netūkst, taču veikalā izliktajos pušķos pamanās pa vecam ziedam. Bet tāda jau tā biznesa taktika. Nedomāju, ka kāzu pušķī kāds liktu vecus ziedus. Siguldā patiesībā ir liela izvēle, taču es ieteiktu augstāk minēto puķu veikaliņu. Pati arī tur pasūtīšu. :)

M
Mīļuks_:) 22.08.07. 11:11 | Kāzu datums: 01.09.2007

Man ļoti patīk Elvja meitenes...

Laurita 22.08.07. 11:37 | Kāzu datums: 07.07.2007

Visi ziedi kāzās mums nāca no Elvja. Tā ziedu salona īpašniece mums pazīstama.:) Auto dekoru tikai nācās nomainīt, jo, līgavainim un vedējiem braucot pie manis uz izpirkšanu, mašīnas dekors izdomāja "aizlaisties". Nācās viņiem braukt vēlreiz uz salonu, lai liek jaunu vietā.

Africa 22.08.07. 12:01 | Kāzu datums: 21.07.2007

mums bija no salona Puķe, kas pie Maximas, ziedi bija super, meitenes atraktīvas un visu sīki izprasīja.cenas arī normālas, pat sanāca lētāk nekā sākumā biju domājusi, līgavas pušķis 12,00 lati, mašīnas dekors (liels) 30,00 lati un līgavaiņa un vedējtēva piespraudes katra pa 2,50 gabalā.
pušķis turējās labi, pat nebija oāzē, jo taisīts kā rokassprādze
manās bildēs var redzēt, arī pie kāzu apraksta