Kāzu plānošana
KUR dabūt / nopirkt...?
Kāzu kleita Ventspilī
Sveiki! Varbūt kāda meklē lētu kāzu kleitu...tad Ventspilī redzēju skaistu kleitu ar korseti pa 55 ls!veikals atrodas netālu no rats laukuma..starp veikaliem Miedziņš un Žanete!
nuuuu, ja tā ir skaista kleita, nu tad es esmu ķīiniešu naktspodiņš.. :) ok, gaumes jau var atšķirties, tomēr kvalitāte tai kleitai (īstenībā kostīmam, jo svārki un korsete) ir vienkārši drausmīga.
taapeec jau Olj4ik teica-leeta kaazu kleitu.. un varbuut i neviens nepamaniis,ka kavlitaate ssausmiiga.. :))
nu, tur jābūt smagām redzes problēmām, lai to ne-kvalitāti nepamanītu.. :) ja nu vienīgi tad jāprecās tumsā :D
Es ari kleitu mekleju V-pili, bet neko neatradu. Taja pasa veikala kaut kadu uzmeriju, bet diez vai kazu kleitai jabut ar kvadratveida kakla izgriezumu.. Es pat viena veikala pie Klondaikas redzeju pa kadiem 45 latiem it ka kazu kleitu ar loti "briniskigiem" oderdrebes svarkiem..
Itta, tev neviens neliek to nopirkt,vienkarshi nevisiem ir daudz naudas,un izskatiijas taa kleita diezgan labi!un par kvalitaati runaajot...taa tachu domaata 1 reiz uzvilkt!un vispar kas tev par dalju?