Kāzu plānošana
KUR dabūt / nopirkt...?
Šampaniešu glāzes jaunajam pārim.
Sveik!
Palīdziet, nobruka pasūtijums ar šapmaniešu glāzēm, tagad ar steigu vajadzētu dabūt glāzes ar individuālo apgleznojumu - vai kādam kautkas nav iesakams? Paldies jau iepriekš!
Var būt kaut ko atradīsi te: http://www.precos.lv/forum/index.php?bid=5917&pid=341931&from=0
Pati pasūtīju pie sievietes ko ieteica ieveens tai postā un šķiet, ka arī KAROLINAs vedēji tieši tur pat ir pasūtījuši
Un tādu pašu komplektiņu uzdāvinājām arī lieciniekiem, lūk būs arī bildīte
`P``EDĒJO DARBU AUTORE IR MANA DRAUDZENE.eS BIJU PIRMĀ kas viņai pasūtīja pudeli un glāzes apgleznot.Taisa viņa fantastiskus darbus.Meklēt draugos Kristīne Osīte.Dzīvo Rīgā un var sarunāt visu.
tur tai norādītajā postā es ieliku saiti uz viņas albumu draugos...
Varat apskatīties internetā fotki.lv ar segvārdu ceera. Ja patīk vai interesē var atsūtīt e-pastu. Nav dārgi. Viena glāze Ls5.00-7.00 (par darbu)
Apskatījāmies uzreiz abas pieejamās galerijas un tomēr mēs pasūtījām glāzes (ar visu pudeli) pie Kristīnes. Nolēmām labāk piemaksāt pāris latus un saņemt skaisti noformētas glāzes. :) Manuprāt ceera darbi, ar tik vienkāršiem zīmējumiem, nav nemaz tik lēti.
Vai var zināt, cik ņem kristīne osīte par savu darbu? Vai glāzes jāizvēlas un viņai jāaiznes, vai viņai glāzes ir pašai?
Mēs pie Kristīnes par komplektiņu (divas glāzes + šampanieša pudele) maksājām 35,- Ls, pašiem nekas nebij jāpērk.
Un vēl jautājusm, cik ilgā laikā p cpasūtījuma vi;na izgatavo? un vai viņai ir kādi trafareti, jeb uzglezno to, ko pāris grib?
mums gan nekādi trafareti nebija, jo māksliniece, kas mums gleznoja ir dziedniece, atlikam man aiznest glāzes un tikai pateikt kādā krāsā kleita viņa mums uzgleznoja visu kā mēs pat nebijam iedomājušies, jo īpaši vecākiem vāzes - manējiem ar lilijām - kā zinādama, ka tie manai mammai mīļākie ziedi un otriem vecākiem ar pļavas ziediem.
Atrodi viņu draugos un visu pajutā kas interesē,ļoti viegli ar viņu kontaktēties.Zīmē visu ko vien vēlies.UZ Vienām kāzām gribēju d`jas uz otrām gulbīšus.Izdarīja visu kā vēlējos.Viņai draugos liels albuma ar viņas darbiem.Droši ieskaties.
Rutina
atver to linku uz veco forumu, caur to arī atradīsi saiti uz Kristīnes albumu dr.lv
Tais lapās visas glāzes ir tradicionālās uz kājiņas... mēs atkali gribējām tādas ne tik tipiskas kā biķerīšus lēzenus...
nu to jau ir individuāli jārunā ar pašu Kristīni
Raksti viņai draugos,bet zinu ka to ko vēlēsies tā arī būs.Vari pati savas glāzes viņai nest,vari pasūtīt kādas vēlies.
no šitām šausmīgi grūti dzert jaunam pārim, mana ievedamā līgaviņa divreiz dabūja ar glāzes malu pa zobiem, jo līgavainis strauji cēla pie lūpām, un līgavainis nolēja žaketi:)))