Kāzu plānošana
KUR dabūt / nopirkt...?
Maza izmēra kāzu kleitas. Ir izvēle?
Tās līgaviņas, kas jau ir meklējušas kāzu kleitu, noteikti zinās, kuri saloni piedāvā maza izmēra kleitas (34.izm.) un kuros varu pat neskatīies un tievajām nekas nav atrodams. It kā Kr.Valdemāra 45 mājas lapā rakstīts, ka ir sākot no 32.izmēra.
Kā ir, cik liela izvēle mazāka izmēra kleitām? Jau pat ar vakarkleitu atrašanu nav viegli. :)
Paldies jau iepriekš!!!
Varu iesākt Terpi.lv, tur tu vari izvēlēties piemēroto kleitu un ja nav tavs izmērs, viņi tev noņēms mērus un pasūtīs kleitu.
Man arī bija tada pati situacija:) Es ta arī neatrādu sāvu kleitu, neviena salona. Pasutiju Vecrīgā, salons A. Loti skaista kleita, tieši man!
tajā terpi.lv ir ļoti maza izvēle... Varbūt uz vietas ir vairāk kaut kas? Nu tas, kas ir mājaslapā, ir tiešām ļoti vājš piedāvājums, tikai dažas kleitas ir ar cenām - pārējām nullītes... Bet tas, ka ar mazajiem izmēriem ir problēmas, tas tiešām taisnība... Staigājot pa veikaliem, šķiet, ka mazajām nav jāprecas...
protams bez make up un frizūras ne visai,bet kāzu dienā būs pasakaini!!!!
protams, ka būsi īsta daiļava savā kāzu dienā:) Kleita skaista:)
terpiem.lv ir tā, ka kleita ir jāpasūta. Aizej uz turieni, pamēri dažas dažāda stila kleitas, izdomā, kas labāk patīk un piestāv, tad no kataloga izvēlies, ko vēlies un pēc Taviem izmēriem to pasūtīs. Vienvārdsakot, uz vietas maz kas ir, ir jāpasūta. Te dažas meitenes savu kleitu pasūtījušas caur terpiem.lv, bija apmierinātas:)
Paldies par informāciju! Ar to pasūtīšanu tā ir, ka nedaudz bail... Tomēr drošāk, ja var uzlaikot un redzēt der vai nē, piestāv vai ne visai.
Man arī bija bail pasūtīt,ta4u tajā salonā nav katalogu,tu atnāc pielaiko,ja tu redzi ka,tev piestāv un patīk,tad var sūtīt,bet ja paveicās un izmērs ir tavs,tad var pirkt uzreiz!!!
Paldies! man arī liekas ,ka man ir ļoti skaista kleita:)
Aizej uz Salonu Sara lāčplēša ielā, pielaiko kleitiņas, izvēlies savu iemīļoto kleitiņu un kad būs tuvāk kāzām tev noņems mērījumus un tādu pašu modeli uzšūs tieši tev! Man nav 34 izmērs, bet es rīkojos tieši tā, tagad februārī gaidu kad pienāks brīdis iet pie meistares ņemt mērījumus un šūt kleitiņu! mmmm ... :)
Ja nav noslēpums, cik kleita izmaksāja? Dikti skaista!
Kleitiņa maksāja 520 ls,bet es vēel dabūju atlaidi 52 ls, viņu arī var ņemt uz nomu,es nosākuma domāju,bet beigās tomēr nopirku!!!!
Starp citu,biju salonā De lukss,blaumaņa ielā,tur tieši tāda pati kleitiņa maksāja 650-680 ls!!!
tāpēc kopumā par kleitu samaksāju 468 ls un esmu ļļoti apmierināta:)))
Man bija līdzīga problēma...krūtīs 85, viduklis 61, gurni 90... un problemātiski atrast kleitu... Bijaviena kleita Kāzām un ballēm... bet par cenu, ko nevaru atļauties atdot par kleitu! Visbeidzot atradu savējo Līgavai.lv par pieņememu cenu.
es arī esmu ļoti sīciņa auguma būtne, un kleitas mērīju gandrīz visos salonos, bet mana izmēra - 32 - atradu tevis pieminētajā valdemāra ielā, Sārā un tērpi.lv, bet tērpos man mana izmēra kleitas nepatika, ļoti parastas : (