Kāzu plānošana
KUR dabūt / nopirkt...?
Šampanieša krāsas kāzu kleitu!
Es pa veikaliem meklēju smuku kāzu kleitu sampanieša krāsā, bet man nekas nesanāk... Jo ir divas iespējas, ja patīk modelis, tad nav krāsas, ja ir krāsa un modelis- ok, tad bez saviem 500 neiztikt! Varbūt ir kāda, kas pārdod savu kāzu kleitu šampanieša krāsā? Es labprāt pirkšu līdz 300ls.... Bet varbūt zini kādu labu šuvēju vaivietiņu kur var lēti nopirkt šada tipa kleitiņu?!
Sārā biji? Es tur nopirku šampanieša krāsā, bet bija arī balta. Ta varbūt var pasūtīt viņu modeļus ar šampanieša krāsā? Man sanāca pa 210Ls. Bet par gaumēm, protams, nestrīdas, kādam noteikti tādas kleitas nepatīk, bet tā kā man nopietns arguments bija arī cena... izvēlējos kompromisu=cena+patikšana:)
es arī iegādājos sev kleitiņu šampanieša krāsā,par savu maksāju 448 ls,kāzu studijā Antonija.
viņiem diezgan liels šampanieša krāsa piedāvājums,un cenas arī bija zemākas:)
Savu kleitu šuvu pie Natālijas Jansones, ļoti skaista, nav īsti šampānieša , bet nav arī balta. varu atsūtīt foto - ievērtē. Man bija tas pats variants, biju izmeklējusies pa saloniem, apmeklējusi dažas šuvējas un man pilnīgi nekas nesanāca. Viss garām.
Savu šampanieša krāsas kāzu kleitu iegādājos Jelgavā, Skolotāju ielā, salonā "Ireneta". Tā kā es vēlējos kleitu nomāt, tad cenai īsti nebija nozīmes...kura patiks, to ņemšu. Manas kleitas kopsumma bija 600 Ls; noma ir uz pusi lētāka-300Ls Un tobrīd bija Valentīndienas atlaides-tad nu simtiņu dabūju nost. Kopā par kleitu samaksāju 200Ls.:)))
DeLux uz Blaumaņa ielas ir liela izvēle ar šampanieša krāsas kleitām.
Salons Ireneta ir tiešām foršs. Es arī tur dabūju savu kleitiņu :) Tur ir daudz plašāka izvēle vispār, cenas arī labākas kā Rīgā. Un attieksme patīk :)
Savu šampanieša krāsas kleitu nopirku salonā Sāra un maksāja 220 ls. Ļoti skaista! :) Un tur bija daudz citu skaistu kleitu šampanieša krāsā par saprātīgām cenām.
Paldies meitenes par ieteikumiem..... Salonā Sāra bija gan patīkama pārdevēja, gan arī zināja, kas man labāk piestāvētu... Tā nu ar pirmo uzreiz izvilka MANU ĪSTO kleitu...... :) Paldies.... :)
kad meklēju kleitu - biju salona sāra, tikai kleita, kas man patika bija balta un šampanieša, atsķīrās tikai īzšuvumi uz korsetes! kad es prasiju ka es gribu šampanieša tikai ar tādiem izšuvumie kā uz baltās, man piedāvāja uzšūt tādu pašu tieši manam izmzēram! galu galā sanāca vēl savādāk izšuvumi jo tieši tādi viņiem šampanieša krāšā nebija, bet bija vēl labāk uz automātiski iekļāvās kopējā kāzu tematikā - ar rozītēm, jo mums arī ielūgumi bija ar rozītēm utt!
Manējā arī šampanieša krāsā. Pa 150Ls pādotu, jo ir neredzams defekts, bet ļoti mazs izmērs.
es arī savu kleitu īrēju Jelgavas salonā "Ireneta", tas man izmaksāja Ls 360. Patika attieksme un arī kleitu piedāvājums tur bija plašs. Sākot no lētajām un beidzot ar tiešām ļoti greznām un skaistām kleitām gan baltā gan šampanieša krāsā.