FB Pixel
e-veikals Ienākt / Reģistrēties
Šī tīmekļa vietne izmanto sīkdatnes, lai uzlabotu lietošanas pieredzi un optimizētu tās darbību. Turpinot lietot šo vietni, Jūs piekrītat sīkdatņu lietošanai. Lasīt vairāk

Kāzu plānošana

Jautā citiem un dalies savā pieredzē

KUR dabūt / nopirkt...?

Floristu pakalpojumu izmaksas

E
ElisNesarkst 03.02.08. 09:41 | Kāzu datums: 19.07.2008

Lūdzu padalieties ar jebkādām ziņām par floristu pakalpojumu izmaksam:
- līgavas pušķis,
- līgavaiņa piespraude,
- svinību telpu izrotāšana (vasarā).

Vai ir kāda informācija par ūdensrožu uzvedību -
vai tās var likt uz galda un matos?

14 komentāri
Skatīt ziņojumus: Augoši Dilstoši
Africa 04.02.08. 08:54 | Kāzu datums: 21.07.2007

Līgavas pušķis maksāja 12 lati, līgavaiņa piespraude un vedējtēva piespraude katra 2,50.
Telpas rotājām ar pašu meijām un sadāvinātajiem ziediem.

E
ElisNesarkst 04.02.08. 11:13 | Kāzu datums: 19.07.2008

Paldies, Africa!

Un kā ir ar ūdensrozēm?

Africa 04.02.08. 11:19 | Kāzu datums: 21.07.2007

ūdensrozes cik zinu aizveras līdz ar saules rietu un tām vajag daudz ūdens, lai tās līdz tam stāvētu vaļā, tā kā diez vai tās derēs, bet tas jāprasa floristam

Ligavina_:)) 04.02.08. 11:47

Runājot par ziediem - man tāds varbūt visai muļķīgs jautājums, bet kā ir ar pojenēm? Kad viņas zied?

r
rozite 04.02.08. 12:04

pojenes ir vecmeitu puķes, zied no maija līdz jāņiem,ātri vīst,matos neliek,ziedi ļoti lieli,bet skaistas jau gan viņas ir.

Africa 04.02.08. 12:19 | Kāzu datums: 21.07.2007

manuprāt ideālais variants līgavas pušķim ir rozes, frēzijas, orhidejas un citas "cēlās puķes", līgavainim attiecīgi tas pats.
Mašīnas dekors, jo krāsaināks jo labāks, it sevišķi, ka mašīna ir melna, balta vai pelēka. Skaisti ir saulespuķes, it kā varot arī gerberas, bet tām stieples jāvelk caur kātiem, pļavas puķes, rudenī ar krāsainas asteres.
Viesu namam dekoram - da jebkas, sākot ar meijām, meža un pļavu puķēm (uzmanīgi ar smaržām - līgavas ģībst, jo tas kokteilis var veidot ko ļoti reibinošu) un arī tas pašas saules puķes

Ligavina_:)) 04.02.08. 15:55

Nu, par tām pojenēm-vecmeitu puķēm - lai saka, ko grib - man patīk! Matos nedomāju likt, bet uz galda gan varētu. Un mums kā reize kāzas pirms Jāņiem.
Rozes jau kā vienmēr - visur visuniversālākais variants - skaistas, izturīgas utt... Bet man gribas kaut ko, kaut ko tādu - teiksim tā - prastāku, to, kas sirdij tuvāks. Mani mīļākie ziedi ir tulpes, bet pirms Jāņiem...visticamāk, ka nespīd, tā kā - jāmeklē kas vasarīgāks, Jāniskāks :D

nebēdniece_:) 04.02.08. 16:08 | Kāzu datums: 10.05.2008

Kluseeju kluseeju, nu bet vairs neiztureeju..Roziite, tev nu gan pilna galva ar stereotipiem, KAA AIZBAAZTA!cik vien lasu, visur taadi niigri komentaari, pilni ar maanjticiibu un liekaam raizeem. Ar taadu naftaliina smaku! par ticeejumiem, par kleitaam, par pukjeem, par visu!! Taa tak gruuti dziivot.
Nu pasmaidi tachu, tik jauka diena aaraa!
Kaazas,ir sajuutu sveetki,katrs dara kaa izteelojas skaistaak. Pujenes ir pasakaini kraashnjas ,dziivas un bagaatas, man arii ar smarzhu saistaas bezruupiiga beerniiba un saulaina vasara.
Nost ar aizspriedumiem!!!

vicina 04.02.08. 16:30 | Kāzu datums: 09.08.2008

Man pojenes nepatīk, jo viņās dzīvo skudras :D Tas arī vienīgais iemesls kāpēc nedekorētu ar pojenēm-par vecmeitām neko nezinu :D

Upmale 04.02.08. 16:38 | Kāzu datums: 25.07.2006

Mums neieteica ūdensrozes, jo tās aizveras noteiktā laikā vakaros, kā arī, ja nesaņem pietiekami daudz ūdens - novīst.
Varot likt matos, bet kopā ar to puļķi, kas ir kā maza vāzīte. Atteicos un friziere arī neieteica, kaut gan bildēs netā izskatās ļoti smuki.

Upmale 04.02.08. 16:39 | Kāzu datums: 25.07.2006

Mums bija telpa dekorēta ar pojenēm - man ļoti patīk šie krāšnie un ļoti smaržīgie ziedi !

Africa 04.02.08. 16:39 | Kāzu datums: 21.07.2007

ja nav kuplā princeškleita, bet kaut kas slaids augumam pieguļošs, labi varētu izskatīties viens liels vaļējos matos iestiprināts kallas zieds - tā mazliet Havaju salu gaumē

i
innne 04.02.08. 16:45

mašīnas rotājumam es domāju kāda vītenes no zariem vai vārpām, pa vidu krāsainībai, arī kādu ziedu ielikot (visdrīzāk pļavā vai dārzā ziedošu), līdzīgi arī telpu rotājumus.. patīk man gan margrietiņas, gan pojenes, gan mežrozītes, kuras ļoti skaisti smaržo..

r
rozite 04.02.08. 18:50

Saulīt, nemaz neesmu nīgra un tie nav aizspriedumi, viņas tiešām ir vecmeitu puķes,kaut gan man tiešām viņas patīk un viņas ir skaistas.Bet vāzē viņas neturās,man ir vesels lērums dārzā un tieši tāpēc,ka viās zied,vienmēr pielieku pilnu māju,super smarža,bet nestāv,vienīgi karstā ūdenī nemitīgi.Uz galda jau nav slikti,tikai matos nē.Bet attiecībā uz tradīcijām, u.c.tās ir jāievēro,jo no zila gaisa viņas nav radušās un es cenšos tā dzīvot,tas manu dzīvi neapgrūtina nemaz,toties pasargā gan,tādēļ esmu laimīga jo mācos no citu,ne savām kļūdām.Iesaku jums arī.Nevar jau divriteni izgudrot otreiz.Tās tautas gudrības jau māca tikai to labo un ar tām dzīvojot nebūtu priblēmu.Paskatieties visapkārt,kas notiek, viens bardaks,tā,kā vajag aizdomāties.