Kāzu plānošana
KUR dabūt / nopirkt...?
Kur var izīrēt lielās armijas teltis?
Sveiki! Varbūt kāds zina, kur var izīrēt lielās armijas teltis? Mums sanāk tāda situācija, ka kāzās ap 90 viesu, bet izguldīt var 60, tāpēc pārējiem jāgādā teltis... Iedomājāmies, ka feināk būtu visus likt vienā lielā teltī un tur salikt lielos piepūšamos matračus. Mums viesu namā teica, ka dažiem esot bijušas tās lielās armijas teltis, tikai viņi nezināja, kur tādas var dabūt. Varbūt kāds zina? Paldies!
paintersējies pie Zemessargiem :)
Ja ir kāds pazīstams, kas strādā armijā, tad var dabūt:))
kaut kas stāstīja par tām teltīm, kurā sadļā neatceros.ja nemaldos meklēja caur zemessargiem.
Paldies! :)
bet Tev būs, kas uzliks to telti? Bija dzīvots tādās militārās mācībās - lai uzlikt un noņemt tādu konstrukciju daudz jāpapulējas un jābūt daudziem cilvēkiem vienlaicīgi- iet aluminija rāmi, kuruš jāsaskruvē, jāliek pareizā konstrukcijā, tad uz tiem uzstiep brezentu utt. Un godīgi sakot, nevaru iedomāties kāzas svinības tajā, ja pat apgaismot un izpušķot...
Man liekas, ka Daceens gribēja viesus izguldināt, nevis svinības taisīt:)) Mums kāzās ar daļa viesu (pārsvarā jau jaunieši) bija šādās teltīs, bija saliktas mazas laternas pie katras telts, tumsā ļoti smuki izskatījās:))
Uzstadīt gan nav problēma, mums bija kādas 3 šādas teltis, tēvs ar brāļiem arī uzstādīja:))
aaaaaa, es kaut kā pavirši izlasīju!! - sorry!
ir dažādas armijas teltis, vismaz ar kurām es saskaros - apaļas neaugstas (kā zemāk bildē), domātas 8 cilvēkiem (bet var gulēt visi 20 man liekas :D ), tās nāk bez rāmiem un diezgan paviegli uzlikt, un ir kā riktīgas mājiņas ar augstiem grieztiem- uz 25, 50 un 100 cilvēkiem (diemžēl man nav nevienas bildes), tur jau nāk rāmji, skrūves, shemas utt. - tādus es toč nevaru iedomāties, kā var uzstādīt divatā (pati piedalījos), vismaz 4 cilvēkus vajag (nu kaut jumta rāmja uzlikšanai - divos galos jātur sienu rāmjus, tad vēl diviem jāuzliek uz viņiem jumta rāmi...)