Kāzu plānošana
KUR dabūt / nopirkt...?
kažociņš
Sveikas meitenes? Vai kādai nav zināms, kur var nopirkt/izīrēt baltu vai krēmkrāsas kažociņu (var būt arī pavasara mētelītis ar īso pūku) jo kāzas būs aprīlī! Varbūt kādai meitenei ir palicis no savām kāzām, es varētu nopirkt!
Ļoti smuku mākslīgo kažoku materiālus redzēju uz Avotu ielas,pašā sākumā. Vēl nodomāju,ja būtu zinājusi,kad precējos,ka te tādus var nopirkt,nebūtu aizņēmusies. Es esmu pret dabīgajiem kažokiem,tādēļ man patika. Un tad tik atliek uzšūt. Tā mākslīgā kažokāda nebija dārga.
Gandrīz katrā kāzu salonā var izīrēt kažociņus. Man īre bija Ls15.
tā apmēram mugurā izskatās
Es pasūtīju internetā vienkārši dievīgu kažociņu, bet pārdevējs nevar garantēt ka līdz 03.05. viņu saņemšu:( jo nāk no Kanādas!
Ja nesanemšu, pirkt otru tā kā negribētos, vai tādā gadījumā kāda meitene nevaretu izpalīdzēt ar savējo, noīrēšu!!!
Man ir 34/36 izmērs = S vai pat XS
Šorīt pastā saņēmu, vakarā mērīšu, bet domāju būs OK un nevajadzēs nedz aizņemties, nedz īzīrēt :)))
gaidīsim atsauksmes ;)
Aprīļa beigās sola + 19 :) Varbūt kažociņu nemaz nevajadzēs :)
Kā jau parasti dzīvē notiek, ja nebūtu kažociņš - būs auksts, bet ja būs - būs karts:)) ceru uz to 2. varinatu. Bet vakari vēl ir vēsi, tā kā domāju, ka noderēs!