Kāzu plānošana
KUR dabūt / nopirkt...?
Floristikas piederumu veikals
Mīļās meitenes, vai Jūs, lūdzu, varētu man ieteikt kādu labu floristikas viekalu Rīgā, kurā var iegādāties visādus floristikas štruntiņus un piederumus???
es zinu mazu veikaliņu pie Centrāltirgus stāvvietām.tur ir visādas lietiņas.
Kurā vietā precīzāk pie stāvvietām tas būtu?
Vakar biju aizbraukusi uz bāzi kur pārdod materiālus floristikai, dāvanu iesaiņošanai utt. daudzas preces kā Timari tikai pat par 70% lētāk. Firma saucās TESSI. Adrese skaitās Matīsa 76, bet tagad atrodas tur netālu šķērsieliņā-Mūrnieku.
Ļoti liela izvēle, tikai var maksāt caur firmu kā pārskaitījumu, bet ja labi sarunā ar tantēm tad bezčeka var arī noreiķināties skaidrā naudā.
Sapirku materiālus ielūgumiem un nedaudz arī dekorēšanai.
nu kā lai Tev izstāsta.piemēram, Tu brauc ar 7 trmavaju no Doles uz centra pusi.labajā pusē ir stāvvietas un ieeja Centrāltirgū.blakus Simbai vai kā to veikalu sauc.tajā pašā ielas pusē, kur SIMBA.manuprāt, veikala nosaukums ir dāvans vai tmldz.apmēram saprati?
Šis tas ir pieejams DEPO. Taču es dažādus sīkumiņus pirku veikalā uz Gertrūdes ielas (veikals atrodas, ja iet no Ģertrūdes un Krišjāņa Barona ielas strūra Ģertrūdes baznīcas virzienā, pretējā ielas pusē Vaides apģērbu veikalam).
Paldies!!!
centrālais ir Mūksalas veikals!tur visu var atrast daudz lekā citur.
kaut kur bija tēma par to un tur bija rakstīts, ja nav slinkums pameklē