Kāzu plānošana
KUR dabūt / nopirkt...?
Iepirkšanās ārzemju internetveikalos
Sveikas! Varbūt kāda no jums zin kādu ārzemju internetveikalu, kurā varētu nopirkt šādas tādas lietiņas priekš kāzām (dekorācijas u.tml. lietas). Pāris internetveikalus esmu atradusi pati, bet, diemžēl, no tiem preces nepiedāvā atgādāt uz Latviju!
par e-bajiem ir jau gana daudz postu, vai tajos jau skatījies?
pareizi saka Ebay!!!! lēti un liela izvēle ;)
es nopirku
700 sirsniņas un 100 maisiņus dāvaniņām
Sirsniņas bija - zelta, sudraba, krēm krāsa, sarkana, zila, roza
http://cgi.ebay.com/100-Tiny-Ivory-Satin-HEARTS-4-Cards-Scrapbook-Invites_W0QQitemZ260199183375QQihZ016QQcategoryZ28129QQtcZphotoQQcmdZViewItemQQ_trksidZp1713.m153.l1262
maisiņi šitādi
http://cgi.ebay.co.uk/100-ivory-organza-jewellery-pouches-gift-bags-2x2-7inch_W0QQitemZ170197813226QQihZ007QQcategoryZ495QQssPageNameZWDVWQQrdZ1QQcmdZViewItem
paldies Pixy, tikko pasutiju maisinjus :))) super, baigais prieks jo tiesham laba cena ;)
Es arī no tā paša ebay veiča sūtīju materiālus saviem ielūgumiem, sūtīju, kad vēl nebiju izmalusi Rīgas veikalus, pēc tam vienā dienā izstaigāju te pieminētos- Timari, Baltijas papīrs, HobbySet, nevienā no tiem neatradu tik foršus materiālus, papīram te izvēle ļoti minimāla...
mekleejot papiiru jau jaaiet skatiities uz citiem veikaliem, piemeeram, baltijas papiirs uz gertruudes/akas ielas. veel var iechekot rozes graamatniicaa vai citos specializeetos veikalos :)
a ko Juus ar tiem maisiniem dariisiet? liksiet uz galda kaa galda kartes vai ko???
nu sorry, neatradu interesantu papīru, ko izmantot ielūgumu pamatam, ne Baltijas papīrā, ne grāmatnīcās, neko vēl specializētāku, diemžēl nezināju. Faktūrpapīru vispār ir ļoti, ļoti maz, pārsvarā visi papīri vienādi, atšķiras tik krāsa un biezums.
es iekšā likšu 5 mandeles glazūrā.
Lai kaut ko pasūtītu man prasa ZIP Kodu, bet kas tas tāds ir?!
ZIP - ir pasta kods (piemēram LV-4534)
Es ari izdomashu kkadus saldumus ko likt ieksha viesiem tajos maisinjos, ir idejas bet vel nav isti zinams :)
nu nez, kaadu pusgadu neesmu tur iegriezusies, bet kad vajadzeeja kadu interesantu papiiru radoshajiem darbiem, baltijas papiiraa daudz ko interesantu vareeju atrast. baltijas papiiram jau ir 2 veikali blakus viens otram - uz stuura ir parastie akvareli un vatmanji, a tajaa taalaakajaa faktuurinjas.
veel ir vien veikals netaalu no vecaas gertruudes bazn., nedaudz pagrabinjaa, kaut kaa peekshni izkrita no galvas nosaukums.. tur arii ir interesanti papiiri :)
Kā ir ar maksāšanu, ja mana kartē ir nauda ir LVL, bet jāmaksā piemēram mārciņās vai dolāros?
Nu pēc oficiālā tavas bankas valutas kursa no taviem latiņiem naudiņa pārvērtīsies mārciņās, par to tev nav jasatraucas
Pasūtīju maisiņus no tā paša ebay veikala. Cik ātri jūs saņēmāt savu pasūtījumu?
atbildeju privati
Kāpēc privāti? Nebija labi tie maisiņi?
Nebija runa par maisiņiem, bet par piegādes laiku
nepiekrītu, ka nav faktūrpapīru.. ir :)
Vajag tikai rakt.. Tiimari artradu kaudzi visādu reljefu utt papīru.. paprasiet pārdevējeai, ja nezinat kur meklēt ;)
ko darīt, ja Latvijas ZIP kodu, piemēram LV3101, neņem pretī - prasa ar 5 rakstu zīmēm - visādas kombinācijas izmēģinājos - bet nekā:( tas laikam nozīmē, ka www.sears.com pasūtījumu no Latvijas nevar veikt?