Kāzu plānošana
KUR dabūt / nopirkt...?
Kur nopirkt korseti?
Meitenes mīļās, vai nezinaat kur var nopirkt korseti zem kāzu kleitas, ne pārāk d;argu, varbūt kāda pārdod.? Veikalos skatījos ir padārgi.
P.s. Zinu ka kaut kur jau par šo lasījuprecos.lv, bet tagad vairs nevaru atrast. E-bay negribas pirkt, bail riskēt.....
Man tieshi taa pati probleema. Ceru, ka kaads paliidzees... :)
triumph veikalos ir, bet, kad pati skatījos cerēju atrast lētāk... droši vien jāskatās visos apakšveļu veikalos. (ja es pareizi sapratu, ka runa ir par apakšveļu)
Es sev superīgu korseti nopirku veikalā Stockmann...tieši uztrāpījos uz atlaidēm - sākotnējo Ls 40 vietā samaksāju vien tikai Ls9.95!!! Varbūt tur vēl kaut kas tamlīdzīgs ir...vari aiziet paskatīties!!!!
Sodien izstaigaju vairakus veikalus,bet neko neatradu :(
mani secinājumi ir šādi, ja vēlamies skaistu korseti tad jāstaiga pa intīmpreu veikaliem, lai kaut ko tādu atrastu...
tā viņš ir - intīmpreču veikalos patiešām ir atrodamas fifīgas korsetes ;)
man vēl draudzene ieteica aiziet uz La Senza veikalu, teica, ka tur mēdz parādīties tīri sakarīgas. pati gan vēl neesmu bijusi. tika nearceros kurā tirdzniecības centrā ir šis veikals. būs vien vēlreiz jāpārjautā :)
la senza ir galerijā centrs!
Cik La Senzā biju korsetes meklējumos, baltu korseti neatradu. Viņiem ir visās iespējamās krāsās, izņemot baltu.
Var pamēģināt skatīties "Rosmes" veikalā Hanzas ielā 18. Viņiem tur rūpnīcā ir veikals, kur tirgo paši savu produkciju. Darba laiks vienīgi tāds - darba dienās laikam no 10:00 līdz 18:00 bija. Esmu dažkārt tur nopirkusi smuku veļiņu. Bet tur tā - kā trāpās - citreiz visādas baigi foršās lietiņas, citreiz diezgan izpirkts.
Vēl - tas, kas skaitās iepriekšējo kolekciju parasti ir ar atlaidēm.
es pasūtīju no ebey, atnāca ātri kvalitāte laba, cena normāla.
http://cgi.ebay.co.uk/New-Bride-Lingerie-White-Corset-G-String-SZ-S-M-L-XL_W0QQitemZ330239203822QQihZ014QQcategoryZ15724QQcmdZViewItemQQ_trksidZp1742.m153.l1262
varbūt kāda var man apskaidot, kapēc vēl korsete vajadzīga, vai tad kleitai jau nav korsete iestrādāta? - jeb kāda iemesla pēc vilksiet?
jeb vnk lai smukāk kleitu novelkot
man liekas, ka korsete tikai rada papildus apjomu, un karsti arī, ne?
Man arī radies jautājums, kāpēc korsete vajadzīga. Kad mērīju kleitu, neko apakšā nevilku... Protams, kad kleitu novelk, skaisti izskatās, ja apakšā ir skaista veļiņa, bet man šķiet, ka korseškleitai apakšā vilkt vēl vienu korseti ir lieki. Padalaties, meitenes, kāpēc Jūs pērkat korsetes?
es korseti nevilkšu zem kleitas, bet vēlāk naktī, vai arī uz nākamo nakti atstāšu :) jo mana kleita ir no bieza auduma un ja apakšā vēl korseti vilkt, tad vasarā var vienkārši izsautēties manuprāt, ja vēl laiks trāpīsies karsts tad vispār var dorši justies kā saunā :)
Ne jau visas kleitas ir ar korsetēm... es gan sākotnēji biju iedomājusies, ka meitenes meklē korsetes, nevis ar ribām, bet savelkošās. Man mamma sev tādu nopirka apakšā zem kleitas, lai savelk vēderiņu un nav redzamas ādas krokas,.. tāda korsete nerada papildus apjomu.. Diemžēl nezinu, kur viņa pirka...
Savu korseti nopirku tirgū! Laumas veikaliņā! Pa 8 ls, kā komplektiņu. Zem kleitas kāzu dienā man vispār nebija apaksveļas! :)
Pirms kāzu nakts to uzvilku, vīriņam žoklis atkārās, kad iznācu no vannasistabiņas.
sākumā domāju, žēl, ka vīņam nebūs iespējas man atāķēt kleitu, un tā...bet ticiet man korseti atāķēt arī ir ļoti romantiski!
Skaista...:)