FB Pixel
e-veikals Ienākt / Reģistrēties
Šī tīmekļa vietne izmanto sīkdatnes, lai uzlabotu lietošanas pieredzi un optimizētu tās darbību. Turpinot lietot šo vietni, Jūs piekrītat sīkdatņu lietošanai. Lasīt vairāk

Kāzu plānošana

Jautā citiem un dalies savā pieredzē

KUR dabūt / nopirkt...?

Jau atkal par e-bay...

E
Elfux 01.04.08. 22:39 | Kāzu datums: 16.08.2008

Sveikas,meitenes!!!
Šobrīd apsveru domu par ielūgumu materiāliem, kleitas un diadēmas iegādi e-bay,bet nekādi navaru saprast no kuriem e-bay pārdevējiem lai visu pasūtu...būtu dikti jauki,ja jūs varētu man atsūtīt no kura pārdevēja esat ko pirkušas un vai viss ir bijis o.k.

7 komentāri
Skatīt ziņojumus: Augoši Dilstoši
v
veta123 01.04.08. 23:05 | Kāzu datums: 07.08.2009

Es ar noriskēju un pasūtīju...sākumā neko ekskluzīvu un lielu (un ne dārgu), lai pārbaudītu, kā tas darbojas.
Tātad...
09.03.08. pievakarē iegāju http://www.ebay.com piereģistrējos, bet noraustījos...
10.03.08. iegāju un pasūtīju mazas, smukas sirsniņas http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=260199183375&ssPageName=ADME:B:WNA:US:1123 un uz e-pastu atnāca apstiprinājums un vēstule no pārdevēja ar pateicību, ka pie viņa iegādājos.
Pie viņa vēl var visādas smukas lietiņas iegādāties. http://stores.ebay.com/Jandoras-Box
gaidu....
gaidu....
17.03.08. sagaidu - mazu, glītu vēstuli pasta kastītē - no pārdevēja, kur iekšā bija mazās, bet ļoti skaistās sirsniņas.

Tā man gāja. Satraucoši.
Vienīgi - naudas kurss ir mazliet augstāks.

b
belka 01.04.08. 23:05 | Kāzu datums: 13.07.2008

apskāties feedback katram tirgotājam - cik cilvēku ir pirkuši, cik apmierināti ar pirkumu.

p
pekainite 01.04.08. 23:31

Ielūgumiem materiālus sūtīju no tā paša pārdevēja, kur veta123, biju apmierināta, saņēmu sūtījumu ~2nedēļu laikā :) Pirms tam un pēc tam izskraidīju visus te forumā izslavētos veikalus un nedabūju tikpat kā neko :( vismaz papīram toč mūsu veičos ir supermaza izvēle.

ashele 02.04.08. 08:55 | Kāzu datums: 14.07.2007

veta123 iesaku piereģistrēties maksājumu sistēmā PayPal un pirms maksājuma veikšanas atzīmēt ka vēlies veikt valūtu konvertāciju pēc savas bankas kursa. es lietoju unibanku un kurss visbiežāk izdevīgāks nekā starptautiskais.

Pixy 02.04.08. 09:09

Es biju cerejusi, ka sirsniņas būs lielākas, bet tiešam ļoti laba kvalitāte. Un maksa par sūtīšanu tika sarēķināta visām paciņām kopā.

e
eli... 02.04.08. 09:31 | Kāzu datums: 03.05.2008

Man nav gadījies neviens čē pē ar e-bay, es tur diezgan regulāri kaut ko pasūtu. Viss vienmēr ir atnācis:))Vienu reizi sanāca 2 mēnešus noņemties, kad pārdevējs sūtīja caur TNT kurjeru, kurš nesa paku man uz mājām, kur es tobrīn nebiju un otreiz nemēģinot, nosūtīja paku uz pavisam citu valsti - Malaiziju, kur nevarēju dabūt nekādus galus, bet regulāri sazinoties ar pārdevēju un TNT, pēc 2 mēn paku pieveda man darbā:)

indrux 15.04.08. 22:27 | Kāzu datums: 19.07.2008

tas, ja interesee - pasuutiiju e-bay 2 diadeemas (ar kristaalinjiem)... jo sanaaca leetaak - vienu varu nopaardot...
varu atsuutiit uz meilu foto :) ....

... bet par pirkshanu un suutiishanu - viss bijis liidz shim ok... vienreiz suutiijums pazuda, bet tas jaapdroshina (paarsvaraa par 1-10 dolaariem lielaakiem pirkumiem)... naudu atgrieza atpakalj :)
...lai veicas :)