Kāzu plānošana
KUR dabūt / nopirkt...?
Kleitiņas pēc mičošanas
Mīļās meitenes, vai varat padalīties ar savu pieredzi par kādām bodēm un veikaliem, kuros mēdz būt un kur var iegādāties feinas kleitiņas? Līdz šim neesmu pievērsusi lielu uzmanību tāda veida veikaliem, tāpēc esmu diezgan lielā neizpratnē, no kura gala lai sāk ķerties klāt kleitiņas, ko vilkt pēc mičošanas mugurā, meklēšanai. Padalieties ar savu pieredzi!:)
Esmu saņēmusi kleitiņu pēc mičošanas! :)
Pasūtīju Līgavai.lv no Bonny vakarkleitu kolekcijas un jau pēc pusotra mēneša salons deva ziņu, ka kleita ir Latvijā. Vakar saņēmu savu kokteiļkleitiņu. Iesaku!
Nu īstenībā meklēju pēc kleitām ne pēc veikala ,bet te saits
http://cgi.ebay.co.uk/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=150228947928&ssPageName=ADME:X:AAQ:GB:1123
Ingreta kurā veikalā pasūtīji to kleitu, kuras bildi biji ielikusi???
Ļoti iepatikās šī kleitiņa, bet piegāde pad''arga un kāzas jau pēc mēneša, baidos ka neatnāks... :(
http://cgi.ebay.com/Sexy-White-Satin-Cleavage-Hem-Boned-Corset-Dress-14_W0QQitemZ130213515423QQihZ003QQcategoryZ55580QQssPageNameZWDVWQQrdZ1QQcmdZViewItem#ebayphotohosting
Man arī:)
a man attaisa tukšo searchu pēc tā linka... baigi interesanti būtu paskatīties tās kleitiņas :)
http://search.ebay.co.uk/_W0QQsassZefashiongirl0
šeit skatījos tas kleitas, no tik ļoti sagribējās arī pasūtīt tikai nevaru izvēlēties
Cik tev taa kleitinja izmaksaaja? Cik piegaade?
Nu tad tev tāpat kā man.Gatavojoties jaunām kāzām jau laicīgi nopērku/uzšuju kleitu piemeklēju vīram kreklu un šlipsi.Tad kad jāvelk mugurā nollieku viņu fakta priekšā.Neko jau nesaka,bet redzu ka brīžiem naudas žēl ko tērēju kleitās.Nu īstenībā dārgs prieks.
lovite - ļoti smuka kleitiņa! :)
ar piegādi ir tā ka citi pārdevēji dod atlaidi 2. vai 3 precei. citi nedod, tā ka tas rūpīgi jāizpēta.
ingreta - es jau arī drēbes pa kluso no vīra pērku. un tik ik pa laikam izvelku kaut ko no skapja jaunu... :D tik dažreiz vīrs brīnās kāpēc mūsu skapī ir tik daudzi apģērbi ar visām birkām...no kurām noplēsta cenu zīme. ;)
Nu vo tas jāuzzin,ja tiešām par piegādi jāmaksā tikai par vienu tad jau izdevīgi,bet šaubos vai tā varētu būt?
a var jau pamēģināt sūtīt no viena veikala, tad par piegādi jāmaksā vienreiz tikai, cik saprotu
Vai tu traka!!!!Man visa vasara vienās kāzās un ja es tagad iepirktu 10 gab. kleitas mani vīrs tok noliktu uz maizi un ūdeni.Ir jau ebay kleitas lētākas nekā pie mums.Šī nosolītā izmaksāja 73 ls,bet nu ja es izgāztu kleitās 1000 ls,ko es nopelnītu?
vismaz sākumam jau noteikti vajag tās konsultācijas:)
Ingretai jau ebay būtu traki izdevīgi, sapirkt kleitas visai sezonai:)
ashele... es domāju, ka Tev izdotos un būtu daudzas, kas vēlētos pie Tevis ko pasūtīt... vai vismaz konsultāciju saņemt... :)
Es tai skaitā... vēljopojām skatos uz to zilo kleitiņu, ko biji ievietojusi... :)
Nu jā es jau arī nevaru otreiz uzvilkt to pašu kleitu.Nu jau pa kluso no vīra pērku un tad kad jāvelk tad izvelku no skapja.Nu īstenībā trakums,baigo naudu kleitās izgāžu ,bet nu gribas tomēr ko jaunu.
ingreta - tās kleitas - tās ir tavas profesionālās darbības nepieciešamība! :)
žēl ka man nav tāds darbs kur tik svarīgi ir pucēties! :)
Africa - profesionāle gluži vēl neesmu, bet tā ka iepirkties man ļoti patīk, palīdzēt citiem arī patīk - varbūt tiešām vērts atvērt privāto konsultāciju praksi? :D:D:D tad es tāpat kā ingreta varēšu savienot patīkamo ar lietderīgo! ;)