FB Pixel
e-veikals Ienākt / Reģistrēties
Šī tīmekļa vietne izmanto sīkdatnes, lai uzlabotu lietošanas pieredzi un optimizētu tās darbību. Turpinot lietot šo vietni, Jūs piekrītat sīkdatņu lietošanai. Lasīt vairāk

Kāzu plānošana

Jautā citiem un dalies savā pieredzē

KUR dabūt / nopirkt...?

Viesu grāmata

p
pekainite 14.04.08. 18:17

Kur dabūjāt viesu grāmatu? Kaut kur pasūtījāt? Gatavu pirkāt? Pašas taisījāt? Ļoti priecāšos par jebkuru informāciju :)
Pagaidām esmu redzējusi tik tādas brūnos ādas vākos uz pasūtījuma, kas man nepatīk vai arī ebay ar skaistu audumu apvilktas, kas man patīk, bet tā, kurām esmu redzējusi, ko vairāk par vāku, bija teksts angļu valodā, ko īsti negribētos.

7 komentāri
Skatīt ziņojumus: Augoši Dilstoši
Aktiiviste 01.06.08. 14:18 | Kāzu datums: 08.08.2008

es savaa zinjaa taisiju pati..
Ljoti gribeejaas taadu miilju un romantisku, pagaajushaa gada vasaraa nekur veikalos nevareeju atrast rozaa lapas ar rozeem..

tad nu dariiju taa: nopirku veikaalaa taadas lapas kaadas man patika, maajaas datoraa uztaisiiju roziites, un tad vnk uzdrukaaju uz lapaam virsuu.

Aiznesu uz sietuvi un man ieseeja vaakos.. Tiesa gan, arii bija sarkaniigi bruuni, bet virsuu bija jaunlaulaato vaardi ar zelta burtiem. Man patika! ;)

E
Erna_Kļavs 01.06.08. 13:22

http://www.precos.lv/pakalpojumi/aksesuari/client.php?client_id=1022895
Gan baltas ar mežģīņotiem vākiem, gan šampanieša krāsā. Ls 15

pucci 10.05.08. 11:18

Ballera kancelejā var ne tikai nopirkt, bet arī smelties idejas....kāpēc gan nepagatavot pašai iegādājoties papīru ballera kancelejā un Baltijas papīrā :) - es tā darīšu !

zandina 05.05.08. 14:51 | Kāzu datums: 07.06.2008

Tīnē uz Vaļņu ielas ir ļoti daudz viesu grāmatas ādas vākos.

A
Alfa 15.04.08. 09:22

Es arī pasūtīju Ballera kancelejā. Man izdevās sazināties ar mākslinieci "pa taisno". Ja kādam interesē,varu padalīties ar info.Rakstiet.

Nilly 14.04.08. 20:02

Ballera kancelejā ir smukas viesu grāmatas, tādā senā stilāQ

Pixy 14.04.08. 19:22

Ne jau visam Ebay ir angļu valodā teksts, var atrast arī bez teksta.