Kāzu plānošana
KUR dabūt / nopirkt...?
Hūte...
Meitenes, kur var nopirkt hūti (cepure) vīriņam uz mičošanu? Pasakiet priekšā... Es daudz cepuru veikalus esmu apstaigājusi, bet vēl bez rezultātiem... :(
Alfā biju cepuru veikaliņā.., tur diemžēl nebija... Tad nu pačekošu pa tiimari.. dzirdēju, ka arī uz Stabu ielas esot cepuru veikals, diezgan paliels...
Vakar biju Tiimari un tur pie visādajām bērnu lietiņām redzēju tādas interesantās kovboju un visādas citādīgās cepurītes, kuras varētu derēt arī pieaugušajiem. Bet tas tādam mazliet nenopietnākam variantam. Ieminējos vedējmātei, viņa man teica, lai nomierinoties, ka mums par to neesot jādomā, ka par mičošanu vispār lai nedomājam - viņi par visu parūpēšoties. Tā kā tā.
Bet vēl Alfā ir tāds cepuru veikaliņš, izskatās jau, ka tur ir tīri interesants piedāvājums.
Noteikti palūrēsim, paldies :)
Redzēju Vigo veikalā Slokā dažnedažādas hūtes ,gan salmu gan parastās.Ja jau bija Slokā tad Rīgā droši viņiem ir un lielākā izvēlē.
Manam mīļotajam diezgan paliela tā galva... Bet tas nebūtu nekas... Noteikti aiziesim uz Sepaalu... :)
Nu mēs arī gribam tādu... Lai gan melnu... Bet nu Rīgā...nekur nevaru atrast...
Es pirms kāda laika redzēju Sepalla veikalā. Unisex. Bet viņām visām viens izmērs. Ja džekam liela galva, tad varētu arī nederēt.
es arii ilgi huuti mekleeju...saakumaa bijaam domaajushi melnu,bet neko praatiigu neatradu. Aizgaaju uz trigu un nopirku sho,kas bildee! nav varbuut tas ko gribeejaas,bet ta ka man taas salmu cepures nepatiik,tad shis variants bija o.k.
Mums jau vedēji pasūtīja, lai uz maija brīvdienām mēs sagādājam to cepuri..., bet nu nekādīgi..., bez maz jāmeklē vectētiņa garderobē...varbūt var atrast :)
Pati esmu skatījusies dažos veikalos cepures, vislabāk gribējās kādu salmu, bet nekā nav, varbūt sezona jāgaida.
Vai tiešām neviens nezin?